5 bizarr melltartó-típus

Babafejes melltartó

Mit szólna a barátod/férjed stb. ha két rémisztő műanyag babafejjel nézne szembe, amikor ő a te csodás nőiességedet szeretné látni? Méltán lenne felháborodva, azt hiszem. Ennek ellenére árulnak ilyesmit a világban és sokan meg is veszik. Jó üzlet 42$-ért. Kiválaszthatod a hozzád illő babafej személyiséget és színt is. Vásárold meg a sajátodat ITT, de aztán ne csodálkozz, ha a divatrendőrség becsneget hozzád...
Kosár nélküli melltartó


Keretezi a melleidet, nem ad semmiféle tartást, hát mire jó? Tudom, szexinek készült. Ha tetszik és tudod majd mire használni akkor ITT 150$-ért megveheted. Itt megtekinthetsz még több ilyen melltartót ha érdekel.

Igazi kosarak a mellre: Faveo Freedom BraAz alkotók azt hangoztatják, hogy ez direkt a nagyobb mellű nők számára tervezték, hogy ők is részesüljenek a pánt nélküli ruhák örömeiből. Tudjuk, hogy a kilátszó melltartópánt ma már divatbűnnek számít, mégis, ez szörnyen kényelmetlennel látszik! A Faveo honlapján meg lehet vásárolni, ha érdekel.

Itt egy vidót is láthattok a különös darab működéséről:HandbraAzt hiszem ezek a képek önmagukért beszélnek.Tüskés védelmi berendezés


Ezeket a melltartókat együtt lehetne viselni a Pánik a diszkóban, férfibiztos ruháival, a legjobb védelem eléréséért. ITT megvásárolhatod.

5 bizarr melltartó-típus 5 bizarr melltartó-típus Reviewed by Divat Mama on október 07, 2008 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.