Csizma, de nyárra vagy télre?Ezek a kedvenceim: az olyan darabok, amik alapjában véve nem néznek ki rosszul, de ha közelebbről megnézzük bizonyos részletei nagyon el vannak szúrva. E bokacsizma esetében pozitívumként el lehet mondani, hogy a felsőrésznek csinos a formája, igazán kis nőcis magassarkú csizmáról van szó, fekete, amit sokmindennel fel lehet venni, de....

Első kifogás a sarka, ami igazából elviselhető, de mégis megtöri a formát az a szünet a két sarokrésu között. Gondolom nem volt elég a hátsó magas sarok, mert a csizma túl magasan van ahhoz, hogy egy ilyen formájú sarok megtartsa, hát meg kellett még támasztani valamivel. Szóval ez egy kicsit belerondit az összhatásba.

De ennél sokkal nagyobb probléma, hogy nyitott az eleje, magyarul a lábujjaknál van egy szép kis lyuk, ami lehet, hogy esetleg jól néz ki egy nyári cipőn (bár nekem eleve nem tetszik, mikor a lábujjak kitömörülnek azon a kis lyukon), de egy csizmán teljesen haszontalan és használhatatlanná teszi. Jó, biztos olyan cicababáknak tervezték, akik autó nélkül nem mennek sehova, de akkor is kibicsaklott a dolog.

Ilyen ez a csizma, szerintem.

ITT meg lehet rendelni 505 fontért.
Csizma, de nyárra vagy télre? Csizma, de nyárra vagy télre? Reviewed by Divat Mama on október 25, 2008 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.