Latex ceruzaszoknya - te felvennéd?

Mielőtt bárki is azt hinné, hogy ezt a szoknyát csak egy szex-shop kínálatában találhatjuk meg, nagyon téved. De mégis, nem inkább a felnőtt filmek világába illik?
Fel lehetne ezt venni az utcán anélkül, hogy mindenki azt higgye, egy pornófilm forgatásáról szöktünk meg, vagy egyszerűen kijöttünk a piroslámpás negyedből?

Megvásárolható Pl. ITT 66 dollárért.
Latex ceruzaszoknya - te felvennéd? Latex ceruzaszoknya - te felvennéd? Reviewed by Tempera on október 14, 2008 Rating: 5

7 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik, szerintem izgalmas lenne egy fehér Karl L. blúzzal vagy egy garbóval...én lennék a legjobban öltözött pornószínésznő imitátor:)

    VálaszTörlés
  2. Nem is drága, tuti megvenném, de mégsem :D
    Egyenlőre csak nézni imádom a latex cuccokat, de szntem pár hónap, és jön a viselési státusz x)

    VálaszTörlés
  3. Nem csak felvenném, hanem én fel is veszem! :) A lényeg, hogy egy szolídabb, kevésbé kihívó blúzt kell társítani hozzá. Ha egy romantikus jellegű, fodros blúzzal veszem fel, akkor a latex egyáltalán nem válik közönségessé vagy dominássá. Persze egy formás csípő sem árt hozzá.

    VálaszTörlés
  4. A cikkíróhoz:

    A képen látható szoknyának - azon kívül, hogy fényes - semmi, de semmi köze nincs a latexhez. (A köznyelvben ezt a textilre felfutatott fényes anyagot szokás "bőrhatásúnak" nevezni, ami még köszönőviszonyban sincs sem a lakkal, sem a PVC-vel, a latexxel pedig főleg nem). A latex ugyanis gumit jelent, és bármilyen meglepő, a latex ruhák valóban gumiból készülnek (ragasztják, és nem varrják őket, de ez valószínűleg már igen sok új információ finoman szólva is laikus cikkírónak).
    Egy minimális tájékozottság, esetleg utána olvasás talán szükséges lenne ahhoz, hogy valaki bármilyen témáról publikáljon... Mert ez így nem cikk, csak egy névtelen senki tudatlan agymenése...
    És eddig még csak arról volt szó, hogy valaki úgy ír két szónál többet a latexről, hogy azt sem tudja, hogy mi fán terem. A "cikk" stílusáról és a totális tájékozatlanságból fakadó egyéb marhaságokra pedig inkább nem reagálnék semmit... Az ilyen ember önmagát minősíti.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nagyon is jól néz ki ez a szoknya..Nem értem miért kell minden jó cuccot leszólni.Szerintem aki ilyen véleménnyel van ezekről a nőies ruhákról az igen dagi lehet v csak szimplán ronda alakú.(Gondolok itt pl a cikkírójára.)

    VálaszTörlés
  6. A cikk írója tényleg szűk látókörű. Köszönöm, hogy megvéditek a nyitottságot és elfogadást keresőket.

    VálaszTörlés
  7. szerintem nagyon izgalmas anyag a latex,
    én ugyan férfi vagyok és a szoknya nem áll jól rajtam :-)
    de van kerékpárosnacim. és végig kerékpároztam vele az ausztriai Tirolt.
    szerintem lassan de biztosan bejön a divatba. vagy már itt is van ?? csak bátorság kell?!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.