Kiállítás a jövő anyagaiból az űrdivat jegyében

Én, aki mindig buzgón adom hírül az űrdivat legújabb felbukkanásait, most ismét komoly megnyilvánulását kell, hogy bejelentsem a divat ez irányba fordulásának.
Futurotextiel 08 címmel olyan kiállítást rendeztek Belgiumban, ami a textil-szektor extrém és innovatív válaszait mutatja be a világ változására, mintegy utat kíván mutatni a jövőbe.
Az üzenet a következő: El kell felejtenünk a gyapjút és a pamutot. Az új high-tech textíliák Teflonból, meg egy aramid nevű anyagból készülnek. Ez a kiállítás összemossa a határvonalat művészet-divat és tudomány között.
Bemutattak néhány extrém "ruhadarabot" is. Több űrruhát is láthatunk, ezen kívül egy bizarr fűvel benőtt kreáció (?), világító ruha, világító textília is megjelenik a meghírdetett anyagban.
Belgiumban élvén, elképzelhető, hogy meglátogatom, ezt a kiállítást, ha már úgyis folyton prófétaként zengem az űrdivat eljövetelét.
Bővebb információt ITT és ITT lehet taláni a kiállításról.
Sajnos nem sok képi anyagot találtam hozzá:






























Kiállítás a jövő anyagaiból az űrdivat jegyében Kiállítás a jövő anyagaiból az űrdivat jegyében Reviewed by Tempera on november 21, 2008 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.