Csak a hülye veszi fel ezt a fürdőruhát


Ez a lány a képen tuti, hogy vasággyal együtt sem több 40 kg-nál, mégis ebben a fürdőruhában egyszerűen kövérnek néz ki. Annyira rossz a szabása, hogy a legkisebb domborulat máris úszógumivá lényegül benne: az alsó részt a felsővel összekötő két csík túl egyenes, ami kontrasztban van a női formákkal. Pedig a színe és az anyaga tetszene és bejönnek hozzá ezek a piros kiegészítők, de a legfontosabb, hogy hiába úgy hirdetik, hogy nagyon szexi fürdőruha (na jó a férfiak ilyen részleteket nem vesznek észre, szóval nekik nyilván szexi), de nekem az volt az első gondolatom, hogy kövérít.

ITT lehet megvenni, 76 fontért.

Ezzel kapcsolatban jutott eszembe az a kép és cikk, amit nemrégen láttam Cheryl Cole angol celebnő Melissa Odabash fürdőruhájáról (450 font ITT): a cikk arról szólt, hogy miként nézne ki ugyanaz a fürdőruha egy átlagos méretű normál (értsd: nem celeb) nőn.
Az eredmény Sokkoló! Egy kb 60-65 kg-os nőt (Size 12) ugyanaz a fürdőruha egy szörnyű tehénné tesz. Jó, persze egy 60 kg-os "tehén" ne vegye fel, ugye? De mindenesetre érdekes a kísérlet. Az alsó kép a tervező online shopjából származik és még kevésbé valószerűbb, mint a Cheryl Cole-féle.
Csak a hülye veszi fel ezt a fürdőruhát Csak a hülye veszi fel ezt a fürdőruhát Reviewed by Tempera on augusztus 12, 2009 Rating: 5

1 megjegyzés:

  1. Tényleg csak a hülye (meg az anorexiás) vesz fel olyan fürdőruhát, ami eltakarja a köldökét az oldalait szabadon hagyva. Egyszer volt rajtam egy ilyen. Katasztrofális.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.