Divatblogok éjszakája - beharangozó


A Sokkoló Divat blog egy nagyobb kihagyással :-((  - mikor nem kerültek fel új bejegyzések - pontosan 1 éve létezik. Ez alkalomból is pont kapóra jön - mint a blog 1 éves születésnapjának megünnepléseként - a divatlap.hu nagyszerű kezdeményezése, hogy a magyar divatblogok fogjanak össze és hozzanak össze ;-) egy jó kis online-virtuális rendezvényt Divatblogok éjszakája címen.

Ez az esemény október 29-én kerül megrendezésre este 7-től éjfélig a résztvevő blogokon (listát és bővebb tájékoztatást lásd ITT), amik - köztük a Sokkoló Divat is - érdekes és izgalmas programokkal, postokkal várják az érdeklődőket, azaz a divatrajongókat és mindenkit aki érdeklődik a divat iránt.

A Sokkoló Divat is több témát fog érinteni az este folyamán. Olvashatnak az érdeklődők egy olyan öltözködési stílusról, ami a kívülállók számára furcsának, akár bizarrnak tűnhet. A latexről van szó, amit sokan egyszerűen a szexshopok gumiruha kínálatával azonosítanak. Többek között az ilyen félreértéseket akarjuk tisztázni.
Ezzel kapcsolatban Bepillantás Kriszta ruhásszekrényébe címen olvashatjátok Simon Kriszta válaszait kérdéseimre a latexről, aki fontos magyarországi képviselője a latex iránt rajongóknak és egyben latex ruhatervező és készítő is.

Interjút olvashattok majd Abodi Dóra divattervezővel (www.doraabodi.com), aki most szeptemberben, New Yorkban mutatta be 2010-es tavaszi kollekcióját, a NOLCHA Fashion Week keretében (www.nolchafashionweek.com). Idén ősszel ő volt az egyetlen magyar divattervező, aki önálló divatbemutatóval jelent meg New Yorkban!

Ezen kívül kicsit bepillantunk a Dóra bemutatójába is.

Lesznek szavazások, divattesztek és természetesen a középpontban továbbra is a fura-csúnya-bizarr darabok fognak állni és persze nem hagyhatjuk figyelmen kívül Halloween közelségét, ami sok divatszempontból a sokkoló! kategóriába tartozik.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt október 29-én és természetesen addig is minden nap!

A részletes programot, résztvevőket és tájékoztatást a Divatlap.hu Eseménynaptárában találjátok!
Divatblogok éjszakája - beharangozó Divatblogok éjszakája - beharangozó Reviewed by Tempera on szeptember 23, 2009 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.