Pert nyert felesége ellen a csúnya gyerekek miatt

A most következő poszt témája nem kapcsolódik szorosan a divathoz, de mégis van köze hozzá abban az értelemben, hogy a külső megjelenés drasztikus, sebészeti úton való átalakítása is válhat divattá, követendő normává, mint ahogy ezt egyre gyakrabban lehet olvasni bizonyos távol-keleti országokkal kapcsolatban. A hír főszereplője egy kínai férfi, aki beperelte feleségét, mert a gyermekeik nem az elvárt módon néznek ki, magyarul csúnyácskák. A helyi divatnorma szerint legalábbis... A férfi a pert megnyerte és 120.000 dollárnyi  kártérítést kell fizetnie a feleségnek.
A férfi el is vált feleségétől, majd pedig a per során azzal érvelt, hogy bár ő szerelemből házasodott, a nő mégis számító módon megtévesztéssel csábította be a házasságba, mert plasztikai műtétek útján jóval előnyösebben néz ki, mint ahogy született adottságai megengednék.



"Első lányunk megszületése után kezdődtek a házassági gondjaink, hiszen a kislány hihetetlenül csúnya, annyira, hogy egyenesen megrémít."

A bíróság szerint ez nyilvánvaló esete a megtévesztő reklámnak, hiszen, mint kiderült a nő 100.000 dollárnyi összeget költött külseje megváltoztatására a házasság előtt. Ezen kívül soha nem fedte fel a férfi előtt ezt a kis titkát.


Amellett, hogy igaz, hogy megtévesztette férjét ez a nő, de ez hozzáállás a gyerekekkel szemben rettenetesen kegyetlen. Azzal a tudattal nőnek fel, hogy ők hihetetlenül csúnyák és az apjuk még a bíróságra is elment emiatt. Ez nagyon beteg.


Pert nyert felesége ellen a csúnya gyerekek miatt Pert nyert felesége ellen a csúnya gyerekek miatt Reviewed by Tempera on november 11, 2013 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.