Egy hasznos tipp, hogy sokkal jobban mutass a fotókon

Peter Hurley
Peter Hurley, New York-i divat- és portréfotós megmutatja ezen a 15 perces, de sokkal rövidebbnek tűnő videón, hogy miként legyünk sokkal fotogénebbnek, hogyan nézzünk a kamerába, hogy magabiztosnak tűnjünk.
Egyetlen apróság az egész. Egy kicsi mozdulat, és a videó tanúsága alapján tényleg hasznos megfogadni a tanácsot.
Arról van mindössze szó, hogy enyhén hunyorítani kell, mikor a kamerába nézünk. Amikor az emberek tágra nyitott szemmel néznek a kamerába, az ijedtséget, feszültséget és bizonytalanságot sugall. A hétköznapi életeben sem nézünk egész nap óriási csodálkozó szemekkel, és ez a fotón sem mutat jól.

Peter Hurley bemutatja, hogy mire gondol:


Engem ez meg is lepett egy kicsit, mert azt hittem, hogy annál jobban mutat valaki, minél nagyobbnak tűnnek a szemei, de itt a bizonyíték rá, hogy ez nem igaz.
Tehát hunyorítsunk, de ügyeljünk, hogy ne zárjuk össze teljesen a szemeinket, ne görcsösen próbáljuk.
Valójában az alsó szemhéj a kulcs, főleg az alsó szemhéjnak kell kicsit felhúzódnia, a felső szinte mozdulatlan marad.A fotós ezt a technikát számos példán keresztül mutatja be a videón és arra buzdít, hogy gyakoroljuk a tükör előtt is.
Előre szólok, hogy néha meglehetősen felemeli a hangját a fotós, senki ne ijedjen meg :-D
Egy hasznos tipp, hogy sokkal jobban mutass a fotókon Egy hasznos tipp, hogy sokkal jobban mutass a fotókon Reviewed by Divat Mama on december 09, 2013 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.