Kate Moss meztelenül a Playboy magazin 60. születésnapi számában

39 évesen, és a rengeteg elfogyasztott tudatmódosító szer romboló hatása ellenére még mindig jól tartja magát a brit szupermodell.  Annyira, hogy őt kérték fel a Playboy magazin 60 éves jubileumi számának címlapjára. A tradicionális nyusziálarcot, -jelmezt és hatalmas pompomot viselő modell 18 oldalát tölti meg a jubileumi lapszámnak. A művészi igényű fotókat két high-fashion fotós, Mert Alas and Marcus Piggott készítette. A címlapon nem, de a magazin belsejében félmeztelenül látható a modell.


A főszerkeztő szerint " a jubileumi lapszám egy bizonyíték 60 év gyönyörű nőire, a kifinomult ízlésre, a szexuális emancipációra, az úttörő fikcióra és a világmegváltó újságírásra." Ezekkel a kijelentésekkel azért vitába lehetne szállni.


A 40-et jövő januárban betöltő modell nemsokára egy különleges elismerést fog kapni 25 éves divatszakmában nyújtott teljesítményéért New Yorkban a vezető Storm modellügynökség jóvoltából.
Kate pályája során minden nagyobb divattervezőnek és márkának volt modellje, beleértve a Louis Vuittont és Stella McCartney-t is. Legújabban a Rimmel make-up márka arca.
Donatella Versace, aki ebben az évben dolgozott együtt a brit modellel azt mondta róla: "Kate a kezdetektől fogva egyszerűen ikonikus, soha nem kellett modellé válnia."





A jubileumi lapszám megejenését megelőző bemutatón Kate Moss ebben a Mark Jacobs nyúlbundában jelent meg. Megvásárolható ITT 4650 dollárért

Kate Moss meztelenül a Playboy magazin 60. születésnapi számában Kate Moss meztelenül a Playboy magazin 60. születésnapi számában Reviewed by Tempera on december 02, 2013 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.