2013 legfurább ruhái

Tekintsünk vissza pár érdekesség erejéig az elmúlt évre:

1.  Az extrém optikai karcsúsító ruha. Talán fekete háttér előtt jobban érvényesül. A fekete keret teszi optikai illúzióval karcsúbbnak tűnővé a középső testszínű területet, ami mellesleg mintha meztelen lenne.

2. Nagyon divatos mostanság ez a csíkokban áttetsző dizájn. A ruha mintha több részből állna, külön felsőből és külön szoknyából.


 3. A poncsóruha. Egy fordulat és máris mindent láttak. Nincsen ujja és meglehetősen rövid is. Gyakorlatilag egy nagy narancssárga lebernyegről van szó.


4. A szakadt háló, vagy pókhálóruha. Úgy néz ki, mintha a poros padlásról szedtek volna össze valami szakadt fekete halászhálót azzal a felkiáltással, hogy jó lesz ez még ruhának. A lényeg, itt is, hogy minden látszódjon.

5. Ismét egy átlátszó betéttel feldobott ruha. Pont úgy néz, ki, mintha a lány leszaggatta volna a nagyi csipkefüggönyét és magára csavarta volna. Biztos hercegnőset akart játszani.



6. A lámpaernyő ruha. Nagyon is jól néz ki ez a ruha, de ezzel az átlátszó betéttel leginkább egy nagy állólampaburára hasonlít

7. Azt hiszem ez a ruha magáért beszél elnyomott cigicsikk motívumaival.

8. Ismét az átlátszó betét, ezúttal egy ultramini ruhán alkalmazva, hogy az, ha lehetséges még rövidebb legyen és még több bepillantást nyújtson a lábak közé.

9. A kertésznadrág nem a legelegánsabb viselet. Fekete lakk anyaggal ötvözve sem lesz kifinomultabb. Inkább szexkellékhez hasonlít.

10. A 80-as évek kismamadivatját idéző óriási zsákruha. Garantáltan tramplivá tesz minden csinos lányt.


11. Teljesen áttetsző latexruha. Nem szexüzletben árulják, annyit elárulhatok. Ez milyen funkciót akar ellátni? Talán eső ellen véd? Mert a kíváncsi tekintetektől nem, az biztos.


12. A nagyon elegánsnak szánt átlátszóbetétes aligruha. Vajon milyen alkalomra lehet ezt viselni? Ismét a hálószoba? Pedig nem oda szánták.


13. Végül pedig személyes kedvencem a 3 különböző színű fodros szoknyából összevarrt szuperfodorruha.

2013 legfurább ruhái 2013 legfurább ruhái Reviewed by Tempera on január 01, 2014 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.