2014. 01. 23.

Sokkoló videó arról, hogy miként lesz egy átlagos nőből tökéletes testű baba (Minden nőnek ajánlott!)

Egyik kedvenc témája a blognak a divatiparnak a mai nők testképére gyakorolt hatása. Az alábbi, világsajtót bejárt videó azt mutatja be, hogy mire képesek a fotószerkesztő programok és milyen módon használják fel őket, hogy olyan kinézetű modelleket kreáljanak, amilyenek a valóságban nem is léteznek.
Szegény ukrán élő Barbie, akiről már volt szó a blogban feleslegesen szenved annyit a kés alatt, mikor elég egy gyakorlott technikus, aki tudja, hogy bánjon a Photoshoppal és már kész is a Barbie baba kinézet. Egyetlen vágás és fájdalom nélkül.

Ezzel csak az a baj, hogy szerencsétlen mindenkori asszony meg hisz a szemének és már csak attól rosszul érzi magát, ha belelapoz egy magazinba. Mindenki tudja, hogy a képek manipuláltak, de mégsem képes kivonni magát a hatás alól a szemlélő. Ott a kérdés azon nyomban az agyban: Én miért nem vagyok ilyen karcsú? Miért nem ilyen vékony és hosszú a combom? Miért ilyen csúnya bőröm? stb. A végtelenségig lehetne sorolni.
Ehelyett azonban inkább azt ajánlom, hogy aki ilyen rossz érzésekkel küzd, nézze meg a lenti videót és azonnal látni fogja, hogy nincs miért rosszul éreznie magát.A videó mindössze 1 prc hosszúságú, nagyon érdemes megnézni! Micsoda különbség!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések

Blog Widget by LinkWithin