Kate Moss 16 éves húgocskája is modellkedésre szánja magát

Nagy hír, ugye?
Lottie Moss állítólag nagyon hasonlít a világhírű modellhez. Bár eddig még nem dolgozott hivatalosan modellként, most azonban úgy tűnik, a jövője hasonló fordulatot vesz, mint annak idején a nővéréé, ugyanis őt is ugyanaz a Storm Models ügynökség vette szárnyai alá még 13 évesen, amelyik Kate-et felfedezte 14 éves korában a JFK reptéren...
Ezek a felfedezős sztorik olyan jól hangzanak a közönségnek, de vajon mi és hogy is történt ott valójában...



Mindenesetre a lányról eddig nem jelent meg professzionális fotósorozat. Lottie, Kate apjának a második házasságából született.

Most viszont, hogy betöltötte a 16-ot, előrukkolt a Twitteren első hivatalos fotósorozatával, amit a Storm Models cég is büszkén közölt saját Twitter profilján.
 A fekete-fehér fotósorozaton, különösen annak fő darabján, azt mondják a bennfentesek, hogy Lottie nagyon hasonlít nővére Calvin Klein Obsession parfümjéhez készült fotójához.


Mit lehet még tudni Lottie-ról?
Kate Moss esküvőjén egy volt a 15 koszorús lány közül, ezen kívül máris egy 2000-es követőtábora van a Twitteren. Hát igen.



Kate Moss 16 éves húgocskája is modellkedésre szánja magát Kate Moss 16 éves húgocskája is modellkedésre szánja magát Reviewed by Tempera on január 11, 2014 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.