Crocs Nadia csizma: két csúnya összeolvadása




Biztosan sokaknak nem kell bemutatni a Crocs márkát, ami ormótlan gumipapucsairól híres, bár ha tanulmányozzuk honlapjukat kiderül, hogy normál cipőket is árulnak, meg gumiszandákat, meg ezt, amit itt a képeken láthatunk:
Azt hiszem, hogy ez a csizma minden porcikájával kiérdemli a Divatbűntény bélyeget.
Amit látunk az a hagyományos Crocs klumpa és az Ugg csizma ötvözete. Lehet, hogy az Ugg csizma önmagában nem olyan rossz, lehet, hogy a gumiszandált is lehet valahol viselni, bár ezt enyhe kétkedéssel állítom, de így együtt borzalmas. Mikor az ember szánkózni megy, vagy hóembert építeni, hógyolyózni a barátokkal, na talán ezeken a helyszíneken elfogadható, bár akkor már jobb lenne, ha az egész csizma gumiból lenne, de legalább is vízhatlan anyagból.
ITT megveheti, akinek tetszik 59$-ért.



Crocs Nadia csizma: két csúnya összeolvadása Crocs Nadia csizma: két csúnya összeolvadása Reviewed by Tempera on október 30, 2008 Rating: 5

4 megjegyzés:

  1. 1 rossz + 1 rossz nem = 1 jó!!!

    VálaszTörlés
  2. szerintem jobban néz ki a Crocs Nadia csizma mint az UGG csizmák :) az UGG csizmákba nincsen semmi nagy batár az egész .. :) Eennek a csizmának elgalább van valami "formája".

    VálaszTörlés
  3. Nevertheless, the Skin Tags on the eyelids are the to the highest degree
    unmanageable to altogether get rid of any cancerous or pre-cancerous cells.

    Now cut a root and that the skin tag has turned sinister and fallen off.
    Don't conceive you as often for the removal of skin tags, but more often for dispatch remotion of skin cancers. This is hence a very childlike treat that products would unveil the Old containing all-natural ingredients.

    Here is my homepage - warts pictures
    my page :: skin tag removal procedure

    VálaszTörlés
  4. The post proviԁes confirmеԁ helpful to us.

    It’s геally helpful and уou're simply clearly very experienced in this area. You have got opened my own eyes for you to varying views on this specific matter together with intriguing, notable and solid written content.
    Feel free to visit my website ; wiki.dalas.ru

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.