Szörnyű ruha, szörnyű cipő. Egy kicsit sok együtt.

Nem is tudom mit írjak erről a szörnyedvény ruháról (bocsánat, ha valakinek tetszik, én meg lehordom :-). Talán leginkább úgy lehetne jellemezni, hogy ez eredetileg egy fekete gyerekruhának készült (bár manapság nem nagyon öltöztetik a gyerekeket feketébe), csak a szabó elrontotta és úgy döntött, hogy még hozzátold egy kicsit az aljához aztán majd lesz valaki, aki megveszi.
Ha lenne egy varrógépem, ilyet talán még én is tudnék csinálni. Na jó ez nem igaz de mégis az a szemlélő érzése, hogy borzasztóan el van szabva.

Amúgy mégha ilyen nádszálvékony is a ruha viselője, hogy lehet ezt bárhová is felvenni??? Milyen alkalomra való ez a ruha? Én ugyan nem mennék benne végig az utcán...

A cipő. Azt leginkáb a második képen lehet jobban szeműgyre venni és szerény véleményem szerint egyszerűen förtelmes. Nagyi csoszogócipő óriási, dromedár holdjárótalpakon lakkbőrből.

Akinek kell ITT megveheti.
Szörnyű ruha, szörnyű cipő. Egy kicsit sok együtt. Szörnyű ruha, szörnyű cipő. Egy kicsit sok együtt. Reviewed by Tempera on október 29, 2008 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.