Katie Holmes-ot nem hagyják békén

Nap, mint nap újabb cikkek jelennek meg arról, hogy Katie Holmes mennyire slampos, hogy néz ki, mennyire lestrapált. Nagyban köszönhető ez az utóbbi időben egyre inkább közutálatnak örvendő férjének, Tom Crusie-nak.


Az újabban a Broadway-en sikereket arató Katie minden ruháját kipécézi magának a bulvársajtó. Legutóbb a színházi próbákon viselt végtelen számúnak tűnő farmerkollekcóját fogták ki, most pedig az a ruha került célkeresztbe, amit a premier utáni fogadáson viselt és saját maga tervezett. Állítólag valamilyen mesefigura öltözékére emlékeztet a fehér selyem jumpsuit (az overall és a nadrágkosztüm közötti mostanság igencsak divatos viselet). Felül fekete csipke berakással (természetesen egy divatos ruhából sem maradhat ki idén), vagy inkább feket csipke toppal a fehér selyem alatt. Hozzá fekete tűsarkú szandált és kis fekete retikült viselt, ja és elmaradhatatlan tartozékát, férjurát.


Katie Holmes-ot nem hagyják békén Katie Holmes-ot nem hagyják békén Reviewed by Divat Mama on október 19, 2008 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.