Csúnya kabát válogatás

Közszemlére bocsátok néhány szerintem igazán csúnya kabátot. Tudom, mindig van, akinek más a véleménye. Ők vegyék úgy, mintha ezt írtam volna: Közszemlére bocsátok néhány szerintem igazán csinos kabátot. Ki-ki döntse el melyik csoportba tartozik.

1. Acne fekete portásköpeny kabát, ami ha kék vagy barna lenne, tökéletes lenne bármelyik portásbácsinak. Bár egy köpenyért talán sok 440 font. Na de tessék: ITT meg lehet venni.2. Aquascutum Tara neonpink kabát. Szabásra nem lenne vele semmi baj; szép, klasszikus fazonú kabát. De ez a szín, azért már sok. Aki ezt nem így gondolja, ITT jobban szemügyre veheti. 2200€.
3. Ez az Emilio Pucci darab, pedig akármilyen szép is próbál lenni pasztelszín kavalkádjával, akkor is csak úgy néz ki, mint egy nagy színes fürdőköpeny. Azért meg ugye sok lenne a 3360€. Ha szerinted ez simán megéri neked, akkor KATT IDE.

4. Y's Yohji Yamamoto csúnya formájú, csúnya kabát. A gombsorok túl messze vannak egymástól, a szabás elfedi a nőiességet, nem is biztos benne a szemlélő, hogy női kabátról van-e szó, valahogy a színes minta is nyomott és nem megnyerő, mint ahogy az egész kabát nem az. 1220 font leértékelve. Ha tetszik IDE katt.

5. Mariella Burani nagymama kabát. Lehet, hogy ez most divat, de a 90 éves dédik naftalinszagú nagyszekrényében vannak ilyen kabátok. Nekem nem kéne, de ha neked más a véleményed, akkor ITT jobban megszemlélheted. 465 font, egészen olcsó.

6. Hát igen, az asszimetria. Sok esetben jól néz ki, na de itt? Inkább azt a hatást kelti, mintha a viselője rálépett volna az egyik oldalára a kabátnak és az leszakadt volna, azaz nem is, mintha félregombolta volna. Szóval slampos. Carpe Diem, 1274 font. ITT megnézheted.
7. Portásköpeny II. Ez bizony egy Prada portásköpeny. De nincs mit szépíteni, ennek is pont olyan csúnya a formája, mint az első kabátnak. A hasrész kiszélesedik, helyet hagyva a sörhasnak és ezen csak ront a zöld sejtelmes minta. Ronda gombsor. Nagyon félresikerült kabát ez 928 fontért. ITT.
Csúnya kabát válogatás Csúnya kabát válogatás Reviewed by Tempera on november 11, 2008 Rating: 5

4 megjegyzés:

  1. A Yamamoto és a Prada nekem kéne. A Prada kabáthoz talán egy nagy fekete öv is dukálna... :D

    VálaszTörlés
  2. Az a Prada olyan furan nez ki,de el tudom kepzelni,hogy felveve szuper.

    VálaszTörlés
  3. gratulálok, sikerült kizárólag nagyon csúf kabátokat összeválogatnod :-) brrrr...

    VálaszTörlés
  4. A pink neonkabát sztem jól néz ki. Atöbbi az tényleg ronda...(:-/....XP

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.