3 fura lábbeli, ami zokni! és cipő egyben

Mindig ronda darabok után kutakodnék, de sokszor inkább leragadok annál, ami tetszik. Most viszont sikerült találnom 3 érdekességet, ami még kedvenc kategóriámnak, a hibridnek is megfelel. 3 lábbeli, amibe be van építve a zokni. Szerintem valahol bizarr egy ötlet ez, mert ki szeretné a cipőjét minden alkalommal ugyanazzal a zoknival felhúzni, már csak higiéniai okokból is.

Ez a Bebe cipő a kedvencem. Hogy néz már ki azzal a gumis zokniszárral... hozzá egy ilyen vékony boka, kész katasztrófa. Ezen kívül a cipő maga sem tetszik, mert túl drabális egy ilyen pántos fazonhoz.
A következő egy men's style cipő (Marsell), ami eleve kissé kopottas hatást kelt, nyilván szándékosan, és ez a zokni dolog sem válik előnyére. Bevallom őszintén ezzel a Stella McCartney darabbal kapcsolatban némiképp megváltozott a véleményem, mikor megnéztem a rózsaszín hátterű képet. Ha le van hajtva a zokni szára, nem is olyan rossz, szerintem.
3 fura lábbeli, ami zokni! és cipő egyben 3 fura lábbeli, ami zokni! és cipő egyben Reviewed by Tempera on december 11, 2008 Rating: 5

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.