Női ruhák férfiaknak?

J.W Anderson 2013-as őszi-téli kollekciója meglepően sok egyértelműen nőies elemet mutat. A tervező nem fél összekeverni a két nem hagyományosan elkülönülő öltözködésének alapvető elemeit.
Bár a skótok is viselnek szoknyát hagyományos öltözetükkel, de az mégiscsak férfias. Na, amit most látni fogunk, az nem az.

A tervező honlapja: www.j-w-anderson.co.uk














Női ruhák férfiaknak? Női ruhák férfiaknak? Reviewed by Tempera on október 17, 2013 Rating: 5

1 megjegyzés:

  1. :) merész, kissé antik, elvont,,,, hordatlan ???? Nem is tudom,, a mai világban :) :) :) nekem inkább lelki kiáltás,, tüntetni, figyelem felkeltés :) védelmezés, feltörni !!!!! maga a művész ki találója az aki ezt itt mind nem csak meg álmodta, de megszenvedte, megélte édes anyja ruháiban ,,, gondolom én, mert ez nem más mint az emberi elme feltárása! Nekem nagyon tetszik, pont azért mert el tér a valóságtól, itt minden ruha, egyéniséget stílust, korszakot, de leginkább a szabadságot veti fel, tükrözi, most két világra szüli meg a tervező a divatot,, jobb oldalon és vagy zárt kapuin létezik e valóság :) én azt mondom, lehetne, miért is ne ???? A színes merész álmok azok amik valóban igazak! Mert hogy nem véletlen, nézzük meg,,, hány fiú bujt bele anyuci ruháiba ???? :) az el titkolt titkok kerültek itt felszínre :) gratulálok a tervezőnek!!! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.