Fehérnemű apró balesetek elkerülésére

Manapság az emberek minden nyavajájára, problémájára ipar épül. Adott a sok-sok, irodában ülő, a konyhára pénzt hozó új ötleteket kitalálni kénytelen munkaerőtömeg, ennek az eredménye a következő termék is:

Egy trendi üzletasszony nem engedheti meg magának, hogy olyan kellemetlen helyzetbe kerüljön, hogy egy kínos véletlen folyamán kellemetlen szagok terjengjenek a tárgyalóteremben. Ez ellen feltétlenül tenni kell valamit.
Itt a világraszóló megoldás: a szagzáró alsónemű.
Valójában női és férfi változat is létezik belőle, szóval a trendi üzletemberek is viselhetik.


A brit Shreddies cég kifejlesztette ezt a különleges szénbetéttel rendelkező alsóneműt, ami segít az emésztési problémákkal küzdő embereken. De nem úgy, hogy megszüneti az emésztési probléma okát, hanem a tüneteket próbálja palástolni. A széntartalmú Zorflex betét minden szagot elnyel és kimosásával megújul szagnyelő tulajdonsága.

Ránézésre teljesen átlagos fehér vagy fekete bugyikról vagy gatyákról van szó. ITT lehet megrendelni 19 fontért darabonként.

Fehérnemű apró balesetek elkerülésére Fehérnemű apró balesetek elkerülésére Reviewed by Tempera on november 25, 2013 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.