Kreatív kutyakikészítés - uszkárok ororszlánnak, gésának, vagy akár Batmannek, Yodának maszkírozva

Van a világnak olyan pontja, ahol állítólag többet költenek az emberek a kutyájuk kinézetére, mint nálunk a legtöbb ember a gyerekére költ. Ennek a divatnak a hívei nem saját magukat kínozzák azért, hogy megfeleljenek valamiféle vágyálom testképnek, divathóbortnak, hanem szerencsétlen kutyájukat szemelték ki, hogy helyettük szenvedjenek, míg ők megvalósítják önmagukat.

Na vajon hol van ez a hely? Persze, hogy az Egyesült Államokban. Természetesen versenyt is rendeznek maguknak a hóbort hívei, ahol a legkülönfélébb kutyabunda alkotások közül választja ki a legjobbakat a zsűri. A versenyt a Pennsylvania állambeli Hersheyben rendezik meg minden évben.
Amerikában millió dolláros biznisz az extrém kutyakozmetikázás.
A kutyusoknak hosszú órákon át kell tűrniük, hogy festik őket és szabdalják a bundájukat, de mind tudjuk, hogy milyenek a kutyák, ők bármit kibírnak, hogy a gazdi kedvére tegyenek.
Íme az alkotások:











Kreatív kutyakikészítés - uszkárok ororszlánnak, gésának, vagy akár Batmannek, Yodának maszkírozva Kreatív kutyakikészítés - uszkárok ororszlánnak, gésának, vagy akár Batmannek, Yodának maszkírozva Reviewed by Tempera on december 28, 2013 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.