Idén is kiválasztották az év színét: íme 2014 hivatalos divatszíne a Ragyogó Orchidea

A Pantone vezető színtechnikai vállalat évente kiválaszt egy színt, mint az adott év színe. A Pantone cég a legnagyobb tekintély a színkezelés területén, irányvonalait a tervezők is figyelembe veszik.

Idén egy kellemes lilás árnyalatra, a ragyogó orchideára (Radiant Orchid) esett a választás a tavalyi smaragdzöld után.



A vállalat igazgatója Leatrice Eiseman így jellemzi a színt:

"A fukszia, a lila, és a rózsaszín (pink) felhangjainak elvarázsoló harmóniája a Ragyogó Orchidea, ami magabiztosságot ad, árad belőle a jókedv, szeretet és egészség. Ez egy magával ragadó lila árnyalat, ami csábítóan magához vonz.

A Ragyogó Orchidea a divatban:

Rózsás színe felragyogtatja a bőrt, egészséges fényt ad a bőrnek akár férfi, akár nő viseli. Emellett kápráztatóan figyelemfelkeltő is, 2014 tavaszi divateseményeinek kifutóit átjárja majd a szín, utat találva a vörös szőnyeghez. Néhányan azok közül a divattervezők közül, akik a Pantone céggel együttműködésben ezt az árnyalatot és kiegészíző színeit is propagálják tavaszi kollekciójukban: Emerson by Jackie Fraser-Swan, Juicy Couture and Yoana Baraschi. A teljes listát ITT lehet megnézni."

A cég a fő szín mellé kiválasz még néhány komplementer színt is, amik a legjobban mennek a Ragyogó Orchidea színárnyalathoz. Ezek a következő képen láthatóak:



Emellett a cég kíváncsi az érdeklődők véleményére is. Ezen a OLDALON bárki szavazhat, hogy neki a 2014-re kiválasztott árnyalatokból melyik a kedvence.

Az orchidea valóban megjelent már a kifutókon. Olyan divatházak szerepeltették előszeretettel 2014-es tavasz/nyár kollekciójukban, mint a Max Mara, House of Holland, Gucci, Missoni, Temperley London.









Nézegess még több Ragyogó Orchidea témájú képet a pinteresten: http://www.pinterest.com/dorlydesigns/radiant-orchid-top-fashion-colour-of-the-year-2014/

Idén is kiválasztották az év színét: íme 2014 hivatalos divatszíne a Ragyogó Orchidea Idén is kiválasztották az év színét: íme 2014 hivatalos divatszíne a Ragyogó Orchidea Reviewed by Tempera on január 06, 2014 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.