Nicole Kidman vetkőzik, hogy cipőt reklámozhasson

Nem gondolná az ember, hogy egy cipő-, vagy táskareklámhoz meztelenre kell vetkőzni, de úgy tűnik az célközönség ingerküszöbe már olyan magasan van, hogy bármilyen áru reklámozásához meztelenre kell vetkőzni.
Nicol Kidman (46) legújabb reklámkampányára a Jimmy Choo cipőket és kiegészítőket vesztegető márkánál biztos jó néhányan felvonják majd a szemöldöküket: egészen biztos, hogy egy A kategóriás, Oscar-díjas, top színésznőnek le kell dobnia a ruháit? Ennyire kell neki a pénz? Vagy ennyire vágyik a még nagyobb hírnévre? Hol a határ? Már nem is elég neki a Föld? lehet, hogy a Naprendszert vagy galaxisunkat célozza már nagyravágyása?


Nicole Kidman sorozatban a harmadik szezonban a Jimmy Choo márka arca, vagy teste.
Mindenesetre nem igazán van értelme a meztelenkedésnek a fenti fotón. Ránézve nem a táskára és a cipőre terelődik először az ember szeme (amit elképzelhetően célként kitűztek), hanem a színésznő hamvas, 16 éveseket megszégyenítőre retusált fehér bőrére. A kép nem harmonikus, nem szép. Miért olyan szuper ötlet egy testszínű bugyit és testszínű kis blézert viselő nővel reklámozni egy cipőt? Egyszerűen nem szép.A kampányanyagon szereplő szandálokat és táskákat, amik valóban nagyon szép darabok Magyarországról is meg lehet rendelni ITT.

A narancssárga szandált 235 319 fortinért ITT.
A kék szandált pedig 295 627 forintért ITT.Nicole Kidman vetkőzik, hogy cipőt reklámozhasson Nicole Kidman vetkőzik, hogy cipőt reklámozhasson Reviewed by Divat Mama on január 09, 2014 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.