10 bizarr alsónemű

1. Iphone bugyi
Nagyon elmés és helyénvaló a 'Slide to unlock' felirat pont a bugyi megfelelő helyén.


2. Ez a melltartó 2 funkciót is képes ellátni: egyrészt nem probléma, ha bárhol megéhezel, másrészt push-up melltartóként is funkcionál. Persze minél többet eszik a rizsből a melltartó viselője, úgy apadnak a keblek, szóval megéri megállni és nem enni.


3. Anatómiai fehérneműnek nevezték el ezt a body-t. Érdekes a mell megoldás, mintha 2 fehér virág lenne odatűzve. Még érdekesebb, hogy a lábak között is ugyanilyen pamacs található.


4. Push up alsó férfiaknak
Ha a nőknek lehet, akkor miért ne a férfiaknak is. Ezt is meglehet oldani házilag egy zoknival, akárcsak a keblek esetében, de ez mégiscsak professzionális megoldás.


5. Mindig is biztos voltam benne, hogy a Japánok fogják megoldani a túlsúlyos emberek problémáját. Tessék, elő is rukkoltak japán tudósok a zsírégető alsóneművel. Ez biztos sokakat érdekel.
A Nanofront anyag nanotechnológiával küzd a zsír ellen, sejtszintű súrlódást létrehozva. 2010-ben debütált, de azóta se hallani róla.


6. Szerelmeslevél tanga
Ezt az alig valami kis tangabugyit természetesen a franciák alkották meg, akik mindig kaphatóak arra, hogy új színeket vigyenek a szerelmi életükbe. Egy kis kapszulába lehet elrejteni a szerelmes üzenetet, amit aztán üzekedés közben meg lehet találni.


7. Ledes világító és szőrmés bugyi
Minden egyben, ami csak szükséges egy romantikus estéhez...


8. Kólás dobozokból fabrikált melltartó
Ingrid Goldbloom Bloch kreálmánya ez a kényelmesnek éppen nem mondható darab. De jó ötlet.


9. Vicces melltartó-bugyi kombó golflabdákkal díszítve
Ugyan ruha alá nem lehet felvenni, kicsit fura hatás keltene. Mio Destino tervező munkája.


10. Végül pedig a cukorgyöngyökből fűzött bugyi, amit egyszerűen le lehet harapdálni vagy nyalogatni...10 bizarr alsónemű 10 bizarr alsónemű Reviewed by Tempera on január 21, 2014 Rating: 5

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.