Sokkoló videó arról, hogy miként lesz egy átlagos nőből tökéletes testű baba (Minden nőnek ajánlott!)

Egyik kedvenc témája a blognak a divatiparnak a mai nők testképére gyakorolt hatása. Az alábbi, világsajtót bejárt videó azt mutatja be, hogy mire képesek a fotószerkesztő programok és milyen módon használják fel őket, hogy olyan kinézetű modelleket kreáljanak, amilyenek a valóságban nem is léteznek.
Szegény ukrán élő Barbie, akiről már volt szó a blogban feleslegesen szenved annyit a kés alatt, mikor elég egy gyakorlott technikus, aki tudja, hogy bánjon a Photoshoppal és már kész is a Barbie baba kinézet. Egyetlen vágás és fájdalom nélkül.

Ezzel csak az a baj, hogy szerencsétlen mindenkori asszony meg hisz a szemének és már csak attól rosszul érzi magát, ha belelapoz egy magazinba. Mindenki tudja, hogy a képek manipuláltak, de mégsem képes kivonni magát a hatás alól a szemlélő. Ott a kérdés azon nyomban az agyban: Én miért nem vagyok ilyen karcsú? Miért nem ilyen vékony és hosszú a combom? Miért ilyen csúnya bőröm? stb. A végtelenségig lehetne sorolni.
Ehelyett azonban inkább azt ajánlom, hogy aki ilyen rossz érzésekkel küzd, nézze meg a lenti videót és azonnal látni fogja, hogy nincs miért rosszul éreznie magát.



A videó mindössze 1 prc hosszúságú, nagyon érdemes megnézni! Micsoda különbség!
Sokkoló videó arról, hogy miként lesz egy átlagos nőből tökéletes testű baba (Minden nőnek ajánlott!) Sokkoló videó arról, hogy miként lesz egy átlagos nőből tökéletes testű baba (Minden nőnek ajánlott!) Reviewed by Tempera on január 23, 2014 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.