Felnőtt rugdalózók - öltözz csecsemőnek, jól fog állni!



ÚJ!!! Blog a KEZESLÁBAS PIZSAMA rajongóinak: kezeslabas-pizsama.blogspot.com

Ez a "divat" is folyton felbukkan és újabb áldozatokat követel magának.
Akár kényelmesek is lehetnek ezek a hálóruhák egy hideg téli éjszakán, de biztos nem fogjuk benne szívünk választottját levenni a lábunkról, mert bármennyre is szeretjük a kisbabákat, ők inkább a szexi nőt akarják látni.

Te mit szólsz ehhez? Ha a komfort mellett a stílus és a párod véleménye (persze, ha egyedül élsz megint más a helyzet) nem nagyon esik latba egy pizsama esetében, akkor ITT meg lehet őket vásárolni. Végül tekintsd meg a férfi kollekciót is, hiszen ha ő is ezt viseli, akkor egy szót sem szólhat.





Nézd, ennek a kéknek legombolható fenékrésze van, nahát....

Felnőtt rugdalózók - öltözz csecsemőnek, jól fog állni! Felnőtt rugdalózók - öltözz csecsemőnek, jól fog állni! Reviewed by Tempera on október 07, 2008 Rating: 5

199 megjegyzés:

  1. L8xxxx@gmail.com2009. május 27. 0:01

    Nem is rossz ötlet ez a babás dolog! Talán még pelenkát meg gumibugyit is húznék alá (most nem viccelek, tényleg kipróbálnám, ne röhögjétek ki a kis kíváncsit)! No persze az utóbbit nem használnám "rendeltetésszerűen", csak mint ruhadarabot... de összességében nagyon izgi dolog lehet újra babaként és bepelenkázva lenni! Na jó, picit álarcosbál-feeling, de mennyire cool ötlet már! :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon hasznos cucc.Én télen mindig kitakarózok éjjszaka,és rendszeresen megfázik a derekam,elég sokat szenvedek emiatt.Az ahogy kinéz"tök aranyos és mint tudjuk a polár nem csak meleg de kellemes tapintású is.
    Kár hogy itthon esélyem sincs ilyet szerezni,pedig ha lenne biztossan vennék vagy 3 at.:)

    VálaszTörlés
  3. Ha valaki tudna nekem ilyet szerezni M-es méretbe írjon ide a falra elérhetőséget .Biztos hogy megkeresem:)

    VálaszTörlés
  4. Jó lenne, ha az oldal címe nem ilyen harsány lenne, s nem rugdalózónak neveznék e ruhadarabot, mert mi már nem rugdalózunk. Ez egyszerűen kezeslábas. Nem csecsemőnek öltözünk ilyenkor.

    Több éve kezeslábas pizsamában alszom. Az elsőt varrónő varrta meg. Nem bírtam megmondani az igazat, azt mondtam színielőadásra kell. (Mondjuk igaz, az Élet is egy színielőadás) Emlékezetes volt a mosolya, amikor először felpróbáltam a végső varrás előtt. S minthogy elhasználódott, újabbat varrattam, újabb varrónővel. A harmadiknak már megmondtam, hogy pizsamának kell. Aztán... tavaly megvettem a varrógépet. S minthogy a harmadiknak elkértem a szabásmintáját, egyből 2 megvarrásával kezdtem. Az összes anyaga: babyplüss. Patentokkal.

    És ami benne a legjobb, és legkényelmesebb:

    a kezeslábas nem a bokánál végződik. Szóval, ha elfelejtettem bekenni a talpam elalvás előtt, akkor bizony ki kell bújni az egész pizsamából.

    VálaszTörlés
  5. Szervusz Pamutmaci.Szeretném megkérdezni tőled hogy vállalnál e egy ilyen pizsama megvarrását.Én rengeteget kerestem a neten ilyet de csak micimackós és társait találtam amiből már kinőttem egy picit.
    Én nem szégyenlem,és bevállalom nekem ilyen kell.
    Rettenetesen rossz alvó vagyok és bizony a derekam sokszor fázik.
    Nem tudom ki hogy van vele ,de nekem az egészségem többet ér,és ha ezen múllik ebben alszom :)
    Ha esetleg ,bevállalod egy darab elkészítését,nagyon örülnék neki.
    Természetesen minden kölcségedet megtéríteném .Átutalással,vagy személyes találkozással megoldhatjuk.
    Ha igent mondasz írok elérhetőséget.Köszönettel KICSI

    VálaszTörlés
  6. Szervusz KICSI.
    Sajnos nem vállalom. Amit magamnak varrtam, az elég házira sikerült, sok munkával, s interlockkolva sincs (biztonsági varrás a tartósságért)
    De meg tudom adni a Budapest Kamaraerdő varroda címét, ott nekem készítettek egyet. Ha ez neked messze van, keress meg bármilyen maszek varrónőt, 5-8000-ért meg fogja csinálni./ a google-ba beírtam "varrónő bármit megvarrok" s jöttek találatok/ Ha nem akarod megmondani, hogy pizsamának kell, akkor farsangi jelmeznek, vagy házibulira valónak is kérheted. Vagy hála a "sokkoló divat"-nak, vihetsz e weblapról,vagy a Jumpin Jammerzről egy nyomtatást, ilyet szeretnél. A babyplüss anyagok nagy választékban a Keletinél, a felüljáró melletti sarki Röltexben kaphatóak. Nem javaslok polár, vagy műszálas anyagot, csak a lehető legtermészetesebbet (A babyplüss 95% pamut) Patent szinte bármelyik kellék-boltban.
    Ami fontos: Az egész hátsó részt egyben ki lehet szabni (ne függőleges legyen, hanem derék felé táguljon), ha nem akarsz bele varrást. Persze ezt a varrónők nem szeretik (ők így szokták: deréknál vízszinteset, vagy nyaktól derékig függőlegeset.)
    A lábaknál a hátsó rész egy lapos fordított U lakban végződjön ( s az U szárai 3-4 cm vastagok legyenek), ehhez jön a talp rész (ahogy a baba-ruciknál, ha olyat akarsz (érdemes tanulmányozni azokat), felülre, a boka és a lábujjak közötti részre pedig egy telt U betű alak.) Érdemes bőre készíttetni mindenütt, s a lábrészt is érdemes 10 centivel hosszabbra, ha tehát megállsz benne, lógjon túl bőven a lábujjakon. (Lefekvés előtt a tarkónál meg lehet emelni az egész ruhát, és így felhúzódik annyira, hogy ne legyen lógós, s ekkor már nem lesz ez a harmonikázás zavaró, ha pedig mégis hosszú, levágni még mindig lehet belőle. A két láb közötti lépésbetét legyen bőséges (térdig leérhet.) Első próbánál érdemes benne guggolni, és ragaszkodni a lábujjakon túllógó részhez.
    170-180 cm magassághoz 3 méter hosszú ruha-anyag kell (A szélesség adott:1,5m) s inkább legyen ráhagyás, mert utána jön a foltozgatás-toldozgatás, vagy az új anyag vétel.
    A kar részt is érdemes ujjtőig leeresztve. A mandzsetta, s alacsony állógallér egyszerűen csak dupla anyag. A patentokat kombinált fogó és kalapács segítségével könnyen be lehet ütni, s amikor először összekapcsolod, tégy az apa és anyapatent közé egy kis csavarhúzót, s annak segítségével pattintsad ki-be jó néhányszor, hogy ne legyen túl szoros, és ne szakadjon ki az anyagból. (Persze zipzár is jó.) A talp mentén a bokáig, ha a varrás kívül van, akkor a lábujjakat, és a talp éleket, illetve sarkot nem zavarja ezen amúgy vastag anyag varrási találkozása. Tehát a lábfej része olyan lehet, mintha ki lenne fordítva - így kényelmesebb. A hulladék anyagokat őrizd meg, mert áztatott, dörzsikézett, krémezett talp is kikezdi idővel a talprészt, s ott kopik leggyorsabban. Azt még kézi varrással is ki lehet cserélni.

    VálaszTörlés
  7. Szevusz Pamutmaci.Köszönöm válaszod,és az infót,lehet hogy megvarratom magamnak:)

    VálaszTörlés
  8. Kedves Pamutmaci!

    A szabásmintát esetleg el tudod küldeni nekem? E-mail címem: narancs304 (kukac) gmail.com
    Nagyon köszi.

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok!

    Hallottam olyanról, hogy valakire épp azért adtak kezeslábast, kicsit "feljavítva", hogy ne tudja egyedül levenni. Így a pelenka is garantáltan a helyén maradt és betöltötte rendeltetésszerű funkcióját.

    Nekem kicsit bizarrnak tűnik, de van ilyen is...

    Marci

    VálaszTörlés
  10. Szia!

    És hogy oldották meg, hogy ne tudja egyedül levenni?

    VálaszTörlés
  11. Szia!

    Valahogy lezárták a zipzárat, hogy ne tudja lehúzni. (Talán egyszerűen lelakatolták? Nem tudom.)

    Azért ott egy bizonyos idő után lehetett némi rugkapálás... ;)

    Marci

    VálaszTörlés
  12. Érdekes olvasnom ezt a dolgot. Nálunk a barátnőm találta ki, hogy ilyen kezes-lábasba öltöztetne (kicsit uralkozó típus, de én épp ezt szeretem benne). Először persze próbáltam kibújni, de végül ráálltam.
    A kezdetekben csak az ágyban kellett hordanom. Aztán egy idő után tovább ment, és most az a háziszabály, hogy néhány kivételes esetet nem számítva este 7 és reggel 7 óra között mindig kezes-lábast kell viselnem. Ráadásul beszerzett egy olyan fajtát belőle, ami szerinte abszolút fiúbiztos, azaz csak ő tudja kezelni (én nem tudom levenni, mert nem érem el a hátsó zipzárját).
    Ehhez jött persze még egy további probléma, hogy ha ilyen hosszú ideig vagyok szakorlatilag bezárva egy kezes-lábasba, akkor hogyan intézzem a kisebb nagyobb dolgaimat. Egy darabig ilyenkor ment a le és visszaöltöztetés, de ezt egy idő után megunta, és most egy ideje már a sokkal praktikusabb pelenkás megoldást választja.
    Ha elég ügyes vagyok, megúszom a 12 órát tisztán. Ha csak kis dolog szükséges, az nem olyan vészes. A mai pelenkák csodákra képesek, egész nagy mennyiséget is eltárolnak, miközben megmarad a szárazérzés. Legfeljebb a duzzadó mérete kényelmetlen egy kicsit, meg a barátnőm arcán az a huncut mosoly. Nagy dolog általában csak akkor jön a képbe, ha hasmenés van. Na az egy kicsit rosszabb, de ahogy a barátnőm szokta mondani, sajnos a háziszabály erre nem ad engedményt.

    Néhány kérdésnek azért még elébe mennék:
    - Igen, mivel elfogadom ezt a dolgot, nekem is tetszik a helyzet, ha néha kicsit kényelmetlen is.
    - Igen, amikor szeretkezünk, arra az időre megszabadít a ruhától, de utána egyből visszaadja rám. Azért ezek az alkalmak nem egyoldalúan, hanem közös megegyezés szerint alakulnak.
    - A ruha védelmére az eldobható pelenkára még kapok egy plusz "gubibugyit" is.

    Összességében érdekes dolog az egész, de kell hozzá egy kis "elkötelezettség"...

    VálaszTörlés
  13. A kicsike elírta: gumibugyi lesz az!
    Egyébként ha itt valaki tudna segíteni, ötleteket várok, hogyan lehet egy gumibugyit biztonságosan rázárni a "kis babára". A lényeg, hogy ő ne tudja levenni sehogysem. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  14. Kedves Névtelen!

    A barátnőd hol szerzett hátul cipzáras kezeslábast? Egyébként szerintem a cipzárat simán le tudod húzni, a gomb hatásosabb.

    Nyáron majd biztos rossz lesz, hogy bármilyen meleg van, a háziszabály miatt nem veheted le, még éjjelre sem. És gondolom ráadásul ilyen lábfejes is, mint ezek a képen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://adaptiveclothingshowroom.com/unisex-no-rip-jumpsuit-style-9x/

      Törlés
  15. Kedves Névtelen!

    Köszönöm a beírást, most már van rajta egy kis lakat is!

    Nyárra talán kapok egy vékonyabbat (ugye?)...

    VálaszTörlés
  16. Sziasztok!

    Szerintem ti betegek vagytok. :)
    Nem hiszem el egyébként, hogy otthon tényleg rugdalózóban és pelenkában vagy. :)

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok mindenkinek.
    Én is szeretnék venni kezeslábas pizsit a pasimnak ,de sehol nem találok.
    Hol szerezhetnék ilyet?
    :D Gyerekes fajta a szivem csücske és úgy is kell bánjak vele.
    Meg hát olyan szexi is lenne benne:D

    Köszi ha válaszoltok.

    VálaszTörlés
  18. szia

    Írj a narancs304@gmail.com címre, megpróbálok segíteni.

    VálaszTörlés
  19. Üdv!
    Irigy vagyok!Én pasi vok és kedvelem a pelenkát,gumibugyit!De sajna a párom nem vevő rá!!!!!!Pedig én...........

    VálaszTörlés
  20. húú, nekem van egy pár fétis-szerűségemm, az egyik a bodyk-hoz és az overálokhoz kapcsolódik.
    Én nekem is van (pár) pizsama-overálom, meg még sok érdekes egyberészes ruhadarab. (Nem csak otthoni viseletek)
    Ja és én is kipróbáltam a pelust is, és nem is olyan rossz dolog az (sem).
    Bárcsak nekem is lenne egy ilyen barátosném, akivel ilyen játékokat lehetne játszani...
    ...Ja és varrónőt is ismerek, aki szívesen varr meg bármi elképzelt ruhát, nemritkán kezes-lábast.
    latex71@c2.hu

    VálaszTörlés
  21. Ha van kedve beszélgetni valakinek e témáról!?
    tenapants@freemail.hu

    VálaszTörlés
  22. Sziasztok! Nekem is nagyon tetszik! HOnnan tudnék rendelni ilyet szerintetek?

    VálaszTörlés
  23. szia

    Írj a narancs304@gmail.com címre, megpróbálok neked is segíteni.

    VálaszTörlés
  24. A felnőtt tipegőt hol lehet meg venni után vételel

    VálaszTörlés
  25. Nekem is kellene egy ilyen, hol tudnék egyet beszerezni Magyarországon, aminek talpa is van, és nem micimackós?

    VálaszTörlés
  26. én most probáltam ki a kezeslábast pelusakl gumibugyival istenien jo

    VálaszTörlés
  27. Ezt esetleg egy üziben részleteznéd?!
    tenapants@freemail.hu

    VálaszTörlés
  28. Engem a nővérem gondoz kisbabaként!Etet,pelenkáz,fürdet,dédelget!
    Szeretnék rugdalózót is hordani de nem tudom sajnos hogy hol tudnék ilyet kapni!Segítsetek kérlek!


    Egy segítségre váró kisbabuci!!!

    VálaszTörlés
  29. Hááát eddig kétféle esettel találkoztam, aszerint, hogy melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás, akarom mondani, a kezeslábas vagy a pelus.
    Szóval van aki odavan a kezeslábasért, de gondot okoz, hogy éjjel vagy akár reggel időben kiérjen, ezért végül a pelust választja megoldásként (biztos ami biztos).
    Aztán meg van, akit ezért vagy azért bepelenkáznak, és hogy ne nagyon tudja piszkálgatni, ezért adnak rá megfelelő kezeslábast.
    Szerintem éjszakára pelenkában lenni nem olyan rossz dolog. Még egész kényelmes is, semmilyen esetben sem kell éjszaka a melegből kimászni.
    Persze akit nappalra is becsomagolnak, az már nem olyan kényelmes. Jobb is, ha inkább ágyban marad a kedvenc kezeslábasában.

    VálaszTörlés
  30. Szerintem nincs összefüggés a kettő között. Én aktív kezeslábas-hordó vagyok, de pelenkát nem vennék fel.

    VálaszTörlés
  31. Itt a kezeslábas-pelus kombinációról volt szó.
    Természetesen van, aki csak az egyiket használja.

    VálaszTörlés
  32. Itt a tél, kezdődik a kezeslábas pizsik időszaka. Akinek nincs, itt a remek alkalom, hogy vegyen, vagy varrasson.

    VálaszTörlés
  33. Kapott valaki egybepizsit karácsonyra? Én igen. :)

    VálaszTörlés
  34. DE HONNAN VEGYEK?

    VálaszTörlés
  35. varrni, varratni érdemes. Pamutmaci feljebb megírta.

    VálaszTörlés
  36. Esetleg valaki tudja honnan lehet gumibugyit venni?

    VálaszTörlés
  37. valaki írt egy e-mail címet, esetleg azt próbáljátok meg

    VálaszTörlés
  38. Sziasztok!

    Én is kaptam karácsonyra kezeslábas pizsamát. Ez egy újfajta konstrukció, felülről bebújos, és alul, a lábak mentén záródik zipzárral. Nagyon praktikus, mert így sokkal könnyebb a fel- és levétel, illetve a pelus cseréje. A vastag pelenkám rendesen szétterpeszti a lábamat, ezért a nadrágrészt mindig nehézkes volt felhúzni. Ez most megoldódott, a felsőrészt egyszerűen magamra öltöm, az alsó részt pedig még a nagyra duzzadt pelenkával együtt is könnyedén rám tudják zárni.

    VálaszTörlés
  39. Aki pelenkával hordja, szerintem elmebeteg. Szerencsére nem közveszélyes, de azért én kezeltetném magam a helyében.

    VálaszTörlés
  40. én próbáltam nélküle, de baj lett belőle... ;)

    VálaszTörlés
  41. privatina.eu

    na itt aztán lehet böngészgetni (csak az árakat nem szabad nézni...)

    VálaszTörlés
  42. ez nagyon jó! nekem a Schlafoverall - button lover a kedvencem
    csak drága

    VálaszTörlés
  43. Hú, ez az oldal nekem is nagyon tetszik! Szuper kezeslábasok, csak tényleg nagyon drágák...

    A kedvenceim: strampler *playtime deluxe* és strampler *sleeptime deluxe*, de a fenti gombos is szimpi!

    VálaszTörlés
  44. Nagyon kedvelem én is ezeket a cucccokat!De hol lehet ezeket megvenni Magyarországon!

    VálaszTörlés
  45. Sziasztok.
    Én csak szeretem az ilyesmit kipróbálni, bnőmet is rávettem pl., hogy a pelust kipróbálja. Csak a kíváncsiság hajtott, de egész vicces volt, hogy ilyenkor visszagondol az ember milyen volt babának lenni. Az érdekesség kedvéért jó ötlet farsangra és szívesen ki is próbálnék egy ilyen kezeslábast és egy gumibugyit is, de hol tudom beszerezni minél olcsóbban? Tök mind1, hogy micimackós vagy milyen, úgyis csak kipróbálásra kell kb. (na jó meg egy farsang).
    Ha tudtok segíteni vagy itt válaszoljatok vagy az e-mail-emen: inkao@citromail.hu

    VálaszTörlés
  46. Hello,
    Ezekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata:
    http://www.pampress.hu/haloruha/overall/micimacko-overall-2059.html
    http://www.pampress.hu/haloruha/overall/micimacko-overall-3043.html
    Elvileg felnőtt méretben is kaphatók.

    VálaszTörlés
  47. Hello

    Én több éve használok ilyen pizsama overallt. Nagyon szeretem ,mert nem fázik benne a derekam.

    VálaszTörlés
  48. Ahogy a hőmérőt nézem, egy időre lejárt a kezeslábas pizsik szezonja.

    VálaszTörlés
  49. Igen, nyáron az ilyenek használatosak:
    http://81.169.162.205/privatina-p732h186s93-adult-baby-diaper-on.html

    VálaszTörlés
  50. Nálunk az elmúlt héten olyan hideg volt, hogy előkerült egy kezeslábas. Ráadásul ez a fix kesztyűs-lábtyűs fajta, amiben aztán tényleg kisbabának érezhetem magam. Ez egy hátsó zipzáras típus, de a vastag egy ujjas kesztyűnek köszönhetően ezt csak egy másik ember tudja kezelni. Gyakorlatilag ha egyszer rád adják, akkor rajtad is marad, amíg le nem veszi rólad valaki.

    VálaszTörlés
  51. Szerintem a hátul gombosat sokkal nehezebb levenni, mint a hátul cipzárasat.

    VálaszTörlés
  52. Az ügyesbajos dolgaidat hogyan intézted ?

    VálaszTörlés
  53. Akkor te is vagy csomagolva??Azèrrt egy kicsit már meleg van a rugikhoz...Egy kicsit örült ötlet pelussal együtt főleg ilyen hőségbe:-P

    VálaszTörlés
  54. Csak a hűvösebb napokon voltam a kezeslábasban. A biztonság kedvéért mindig van rajtam pelus, de csak ritkán kell használnom!
    Viszont az az érzés... olyan, mintha teljesen be lennél takarozva, de nem tudsz kitakarozni. A kézfejed és a lábfejed is mindig melegben van. Először gyakra önkénytelenül is megpróbáltam levenni a kezemről, mint egy kesztyűt, de mindig rá kellett jönnöm, hogy ez most nem fog lejönni. Szóval csuda egy érzés!

    Nyáron általában bodyban vagyok, az az alul patentos fajta.

    Hátul gombos kezeslábasom még nem volt. Valószínűleg azt szabad kézzel sem tudnám kibontani.

    VálaszTörlés
  55. Szeretnél levelezni?

    VálaszTörlés
  56. Akkor jó érzés lehet neked.

    VálaszTörlés
  57. én is szeretném átélni az élményt!!!

    VálaszTörlés
  58. szeretnék vennni boltba hol elkapni csak pizsamát.XL vagy L s.o.s kérlek.emailcim és telszámot elore kösszi puszi.sziasztok

    VálaszTörlés
  59. Minek neked a legnagyobb kánikulában ilyen pizsama?

    VálaszTörlés
  60. Sziasztok!
    A kezeslábasról csak jókat tudok mondani, nagyon hasznos dolognak tartom.
    Viszont elég érdekes ez a pelenka dolog! Nem is tudtam először, hogy mit gondoljak róla, vegyesek róla az érzéseim. Először nevettem egyet és legyintettem az egészre, de aztán elgondolkodtatott az első hozzászóló, meg persze a többiek is.
    Azt hittem, hogy beteg, aki ilyet akar hordani. De aztán ahogy végigolvastam a pro és kontra hozzászólásokat, elgondolkodtam rajta, hogy ki, miért hordja vagy hordaná. Aztán elgondolkodva, a legnagyobb meglepetésemre arra jutottam, hogy lehet én is kipróbálom. :)
    De az biztos, hogy csak otthonra. Annyira nem vagyok őrült, bocsánat, helyesbítek: bátor, hogy nappalra utcára is ebben flangáljak. Mit szólnának? Azt persze még nem tudom, hogy a pasim mit fog hozzá szólni ha meglát pelenkában meg gumibugyiban. :) Nagyon remélem, hogy nem tart bolondnak. És aztán még az is lehet, hogy ha szereti, akkor veszek neki is ilyet. Pont mint a korábbi hozzászóló barátnője.
    Szerintetek baj, ha arra jutok magamban, hogy vágyom rá - ha csak játékból is -, hogy uralkodjak, vagy uralkodjanak rajtam - és ezt szeretném valahogy játékosan kifejezni?
    Nem is tudom, de ez az érzés most tört elő belőlem :) És nem igazán tudok rá választ adni, honnan eredhet. Csak jött. Viszont lehet, hogy pont ez a pelenkás játék lenne egy jó apropó arra, hogy kipróbáljuk ezt a műfajt is.
    Az első hozzászólónak üzenem, hogy tényleg "cool ötlet", csak bátorság! ;)

    VálaszTörlés
  61. Halika,
    nekem szülés után szükségem volt rá, hogy pelenkát hordjak, de aztán egy ideje már nem kell azóta. Viszont onnantól fogva mi is hódolunk az ilyen pelenkás játékoknak is, és be kell vallani, hogy mindkettőnknek bejön, semmi gázos nincs ebben. Ha nem piszkoljátok be a pelenkát ahogy mi sem, csak mint ruhát hordjátok, szerintem egy szuper kis szerepjátékot lehet belőle csinálni, ami senkinek sem árt, csak feldobja a házaséleteteket. Persze mi nem használjuk piszkolásra, az már azért túlzás lenne, de így még abszolúte belefér :)

    VálaszTörlés
  62. Gratula nektek!Sajnos az én párom nem ilyen bevállalós!Pedig én nagyon vágyom rá!

    VálaszTörlés
  63. A pelenkahordásra írnék néhány szót:
    Nálunk soha nem volt kérdés ez a téma. Amióta megismerkedtünk, azóta játszunk többek között pelenkásdit is a párommal. Hogy ez most mi: szexuális segédeszköz, játék, hecc, vagy életforma, nem is tudom megmondani. Talán mindegyik egy picit. Belülről jön és nem is kérdés számunkra. Mindketten szeretjük hordani, gyakran gumibugyival is, sőt még ha úgy jön ki, akkor is felvesszük ezeket ruha alá, ha nem otthon vagyunk. Persze legtöbbször ilyet akkor csinálunk, ha elutazunk itthonról, mert itthon a környéken nem mernénk nyilvánosan vállalni hogy van valami plusz is a ruhánk alatt, csak idegen helyen, vagy külföldön. Sokszor utazunk németekhez és franciákhoz is, ott szinte mindig hordjuk. Kint nagyon elfogadóak, többször is észrevették már rajtunk, de abszolút elfogadják. Sőt ha jól tudom, van valahol egy ABDL pelenkafétis kávézó is németeknél, de már nem emlékszem pontosan hol. Egyszer olvastam az interneten ezt, onnan rémlik halványan. Ha sikerül valahogy megtalálnom azt a cikket, biztos hogy előbb utóbb meg is látogatjuk élőben :)
    A bátortalanoknak meg bizonytalanoknak csak azt tudom mondani, hogy túl rövid az élet, hogy olyanra vesztegessük el, amit nem szeretünk. Így hát mi például azt tesszük, amit szeretünk. Nyugodtan tegyétek ti is. Akinek nem tetszik, az odébb állhat.

    VálaszTörlés
  64. Kinek.milyen pelenkához,rugdalózóhoz kapcsolódó élménye volt/van??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egy 19 éves fiú vagyok, és körülbelül 3 éve vagyok szerelmese a rugdalózóknak. Körülbelül 3 éve vettem egyet interneten valamiért nagyon megtetszett. Első este mikor abban aludtam támadt egy furcsa ötletem hogy mi lenne ha párosítanám pelenkával. Másnap vettem is felnőtt mérető pelenkát a gyógyszertárban, és aznap este már pelenkában és rugdalózóban aludtam, másnap reggel nagyon kipihent voltam nem éreztem magam fáradnak se meg semmi. Azóta nagyon sűrűn alszok pelenkában és rugdalózóban. Jó lenne hogyha találnék egy lányt akivel játszhatnánk, lehet pl az "anyukám" vagy én az "apukája" hogyha van köztetek ilyen lány akkor az e-mail címemre írjon ha van kedve beszélgetni. cs.robi1993@freemail.hu

      Törlés
  65. PamutMaci! Esetleg én is elkérhetem a szabsámintát? kamumak{kukuc}freemail.hu
    Nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
  66. Lassan jön a szezon...

    Nálunk már előkerültek a kezeslábasok. Első éjjel még pelus nélkül, de nagyon rossz volt kimenni a hidegben a mellékhelyiségre. Ezért aztán második alkalomra már pelenka is volt! Így gondtalanul telt az egész éjszaka.

    VálaszTörlés
  67. Sziasztok!
    Én is kipróbálnám bncsak bőmmel.
    Annyi kérdésem lenne, hogy egyszerűen és olcsón hol tudom megvenni? Ez a két kritérium azért fontos, mert tényleg csak egy próbára kéne. Légyszi itt válaszoljatok.
    iglo

    VálaszTörlés
  68. Sziasztok!
    Én is kipróbálnám bnőmmel.
    Annyi kérdésem lenne, hogy egyszerűen és olcsón hol tudom megvenni? Ez a két kritérium azért fontos, mert tényleg csak egy próbára kéne. Légyszi itt válaszoljatok.
    iglo

    VálaszTörlés
  69. Ilyet, mint ami itt is van nem tudsz egyszerűen és olcsón, ugyanis eléggé drágák. Olyan néha szokott lenni aukciós oldalakon, ami nem lábfejes. Ha írsz egy e-mail címet, akkor olyat tudok is adni.

    VálaszTörlés
  70. Hello engem is érdekelne, barátnőmnek kellene. ambruskrisztian@freemail.hu-ra írjon aki tud hasonlót. Köszi

    VálaszTörlés
  71. Sziasztok! Párom elég rég hordat velem kezes lábast. Nekem is kell hordanom pelust gumibugyival. De még erényöv is van a pelus és a gumibugyi alatt. Ez már igy megy évek óta. Utcára is pelenka és gumibugyiban járok.

    VálaszTörlés
  72. Na, az már igencsak undorító.

    VálaszTörlés
  73. Nem értem, miért gondolod kapásból ezt? Szerintem csak akkor gáz a pelenka és gumibugyi, ha használja is: pl nagydologra...
    Miután csak ennek lehet másokra is hatása (szag), ezek után szerintem semmi közünk hozzá, mit vesz fel alsóneműként, mindenki azt csinál, amit akar.
    Feltéve, hogy nem piszkít bele: ugyan már mondd el nekem, hogy mi ebben az undorító?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha valaki felveszi a pelenkát és fölé még gumibugyit is, akkor használni is fogja, még ha nem is állandóan.
      Én is, a férjem is gyakran hordjuk. Nemcsak éjjelre a pizsama alá, hanem nadrág, szoknya alatt is, és alkalmanként használjuk is, kisdologra. Egyikünknek sem okoz problémát, ha a másik néha bepisil. Nem látható, hogy mi van a ruhánk alatt, a gumibugyi pedig megvéd a comboknál a szivárgástól.

      Törlés
  74. Szerintem tok buli hogy pelusban és gumibugyiban vagy sőt még az utcára is lehett vele mászkálni.

    VálaszTörlés
  75. De az erényöv azért már tényleg túlzás.

    VálaszTörlés
  76. Na jó, igaz. Az erényöv tényleg túlzás.
    De a pelenka és gumibugyi nekem is nagyon bejön. Barátnőm még szokja a dolgot, de már kétszer ő is felvette velem mikor moziba mentünk. Otthonra persze gond nélkül hordjuk. Csak úgy is mert kényelmes és mert izgató is mindkettőnknek, így hát szexhez is felvesszük játékból. Nekünk akkor ugye pelenka-fétisünk van? Azt hiszem ezt hívják annak.

    VálaszTörlés
  77. Igen ezt hivják pelenka fetisnek

    VálaszTörlés
  78. Tényleg hordanom kell az erényövet a pelenka alatt gumibugyival már hosszabb ideje.

    VálaszTörlés
  79. Miért kell amit nem akarsz azt nem kell megtenned!vagy kényszerít valaki??

    VálaszTörlés
  80. Van, akinek büntiből kell hordania.

    VálaszTörlés
  81. párom féltékenysége miatt kell hordanom az erényövet

    VálaszTörlés
  82. Miért nem szakítasz vele?Egy dolog h nagyon szereted de mi van az önbecsléseddel?ha tiltakozol a pelenka erényöv viselése miatt mit tesz veled?beleerőszakol?

    VálaszTörlés
  83. Sziasztok!
    Én is keresek felnőtt kezeslábas pizsamát. Az lenne a kérdésem, hogy kaptam egy olyan tippet, hogy állítólag az Ázsia Centerben lehet kapni viszonylag olcsón? Erről valamelyikőtök tud valamit? Esetleg kicsit pontosabbat, hogy az ÁC-n belül hol?

    VálaszTörlés
  84. Fúúú, ez a pelenka hordás dolog ez most nagyon fellelkesített! Hol lehet kapni nagy méretben? Lehet nagy gumibugyit is kapni?
    Valaki segítsen!
    Köszi!

    VálaszTörlés
  85. Szia! Igen lehet kapni nagy méretben gyogyászati segédeszköz boltban nagyméretü pelust meg gumibugyit is.

    VálaszTörlés
  86. Azért nem szakítok mert igy sokkal érdekesebb minden a pelenka is meg a kapcsolatunk is de páromnak is van erényöve meg pelenka gumibugyival ls igy tökéletessen megvagyunk évek ota

    VálaszTörlés
  87. Azért nem szakít, meg fetisiszta és szüksége van arra, hogy amit akar, azt akarata ellenére csinálják vele.

    VálaszTörlés
  88. Ma is gumibugyiban mentem dolgozni.

    VálaszTörlés
  89. Ha sokáig rajtad van, nem tud szellőzni alattad a bőröd. A nemi szerveidnek nem túl hasznos. Csak mondom.

    VálaszTörlés
  90. Köszi tudom pelenka is volt alatta. elégrég járok már abban.

    VálaszTörlés
  91. http://www.inkofazon.sokoldal.hu/kezdolap
    ajánlom figyelmetekbe!

    VálaszTörlés
  92. nekem ezek is tetszenek!
    http://sites.google.com/site/aidanemmysclothing/

    VálaszTörlés
  93. ebben a hidegben egy vastag kezeslábas az igazi megoldás!
    nekem is van pár

    a kérdésem, valaki tud itthon ágyba való kiscipőt, pl. ilyet:
    http://81.169.162.205/privatina-p48h186s109-bed-shoes-basic-flee.html

    köszi

    VálaszTörlés
  94. Sziasztok!

    Van valaki, aki amúgy tud erről a cikkben szereplő oldalról rendelni és esetleg segítene? (Egyik ismerősöm szeretne rendelni egy ruhát, csak nincs semmilyen számlája amivel rendelni tudna.)

    Előre is köszi:
    kn

    Ui.: Itt válaszoljatok légyszi és írjatok elérhetősséget, amin tudunk pontosítani.

    VálaszTörlés
  95. Sziasztok! Párom latexből csináltatott rugit. Nagyon furfangosan van megcsinálva. én nem tudom levenni mert kezénél és a lábnál lánc van befűzve így bármikor egy kis lakattal zárja. De lakat nélkül is szinte lehetetlen levenni. Ez átlátszó latexből van így figyelemmel tudja tartani a pelust. Lehet hordani pelenka nélkül is meg pelenkával is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú, tudnál erről írni kicsit bővebben,hogy milyen ez a ruha, kicsit felébresztette a fantáziám. Csak a párod segítségével tudod levenni?

      Törlés
  96. Válaszok
    1. Ha neked nem tetszik mert perverz akkor miért vagy itt és olvasod????

      Törlés
  97. Párommal már hosszabb ideje játszunk ilyeneket. Csináltatott 1 ször rendes rugit aztán most latexből. Amint írtam én levenni nem tudom mert a kezénél és a lábánál lehett lakatolni de anélkül is gáz levenni. Ez rendes rugdalozó alpján készült semmiféle nyitó eszköz nincs rajta. Ha akarsz akkor csak felöltözől rendes ruhába az utcán is lehett hordani mert senki meg nem mondja ,hogy mi van rajtad.Így nem tud baleset érni az utcán ha mégis..... Csak a párom segítségével tudok kibújni belőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igazán örülnék ha küzölnéd hol készítetted a latex rucit.

      Törlés
    2. Szia! Ide nézz be: Kriszta latexruhák készítésével foglalkozik:
      Kriszta Rubber Wear

      Itt bővebben olvashatsz a latex témájáról a blogon:
      A latex varázsa

      Törlés
  98. Lassan itt a nyár is:-)Akkor ezeket már lassan el kell tenni;-)

    VálaszTörlés
  99. http://www.kezeslabas-pizsama.blogspot.com

    VálaszTörlés
  100. Szivesen venném ha valaki segiteni tudna rugdalozo gumibugyi esetleg felnőt body ugyben tudna segiteni.
    nyugatdunántuliakkal személyesen is szívesen össze jönnék!
    Hölgyekre gondolok

    VálaszTörlés
  101. Most indul a témával kapcsolatos blog. Kérlek titeket, hogy oda kommenteljetek és a kérdéseket ott tegyétek fel.

    Kezeslábas pizsama-mánia

    VálaszTörlés
  102. Mindenki kínlódik itt, hogy így nem mer meg úgy nem mer pelenkát -vagy amit akar- felvenni. Szerintem meg annyira egyértelmű: ha hordani akarod, akkor szimplán vedd fel - ennyi. Ha valakinek meg nem tetszik, az meg elmehet akárhová... :)
    Én kedvtelésből hordok pelenkát már legalább 15 éve és nincs se lelkifurdalásom, se nem tartom tabunak. Simán elmegyek vele moziba is, legalább nem kell kimenni hosszú film alatt pisilni és sorban állni. Egyszerű, kényelmes és izgató. Csak tisztán kell magadat tartani, mint bármikor máskor és akkor nincs tőle bajod se.
    Nem érdekel, ki mit gondol vagy mond rólam. Ez legalább nem ártalmas. Szóval aki bátortalan: hajrá!

    VálaszTörlés
  103. Képzeljétek!Minap a vonaton velem szemben egy fiatal egyetemista lány utazott.Egy idő után észrevettem ,hogy a szoknyája alatt pelenkát visel.Ő is rájött hogy megláttam majd,elkezdett beszélgetni velem.Mondta hogy ő a hosszú utazás miatt vette fel.Az egyik évfolyamtársa mutatta meg neki még a kollégiumba.A lányok közül sokan kipróbálták már a pelenkát,van aki vizsgára is viseli.Őt megnyugtatja a vonaton és a buszon ha rajta van,nem szereti a nyilvános wc-t használni.Hát ilyen is van.Legközelebb én is kipróbálom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez velem is megtörtént. Velem egy srác beszélgetett el a vonaton, miután a folyosón kiejtettem az irataimat és kénytelen voltam lehajolni érte. Persze észrevette hogy pelenka van a szoknyám alatt :) Azt mondta hogy nagyon bejön neki ha egy lány pelenkát hord és hogy ő is szeretne pelenkát meg gumibugyit hordani, csak eddig nem volt hozzá bátorsága hogy vegyen. Azóta mailen tartjuk a kapcsolatot. Helyes pasi és lehet, hogy ennél több is lesz belőle :P Ha így lesz, akkor persze majd többet is megmutatok neki! (Remélem nem olvassa ezt, mert tudom, hogy én is tetszem neki és szeretném meglepni egy pelenkás randival, amikor ő nem számít rá :) )

      Törlés
  104. Kipróbáltam utazáshoz a pelenkát!Felemelő érzés volt.Csak otthon a szüleim előtt buktam le,mert elfelejtettem ,hogy a többi pelenkát a táskámban hagytam és édesanyám kiakarta venni a szennyest és meglátta a pelenkákat a táskámban.Hát nehéz volt megmagyarázni ,hogy miért van nálam.Azután csak annyit mondott ,legalább ez nem ártalmas mint a drog!

    VálaszTörlés
  105. A páromnak és nekem is van egy-egy patentos pvc-alsónk, vagyis gumibugyink. Gyakran használjuk szexhez,izgató dolog egymást be vagy kicsomagolni. De csak ennyi.Változatosabbá teszi az együttlétet.

    VálaszTörlés
  106. Ez a latex kezes lábas fantasztikusan bejött. nagyon buli ez alatt pelust viselni. Nagyon megnyugtató érzés .

    VálaszTörlés
  107. De jó, azt hittem, hogy egyedül vagyunk a kedvtelésünkkel! Pedig ha jól látom, elég nagy létszámú ez a rajongótábor!! Mi is nagy pelenkarajongók vagyunk a férjemmel, otthon egy nagy szekrény tele van pelenkákkal és gumibugyikkal. Tömegközlekedéssel járok, ott sokszor veszek fel, mert nem bírnám mi annyi ideig, így a moziban is nagyon jól jön. Szóval: kell is és szeretem is hordani.
    És én még a latex ruhákat meg a lakk anyagú cuccokat is nagyon csípem, van belőle egy mázsányi :) Meg a lakkszerű leggings anyagú ruhákat is nagyon szeretem, abból van két overállom is meg egy csomó más csini fényes ruhám! Imádom! Na meg a párom is persze :)

    VálaszTörlés
  108. Nem rég én is láttam ilyet. A lányon szoknya, és miközben felszállt előttem, hát észrevettem, hogy szabályosan be van pelenkázva. Ahogy a kisbabák.
    Ha jól értem, van, aki használja is a pelust út közben?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha valaki pelust vesz fel és még gumibugyit is, akkor biztos, hogy használja is, hiszen arra való.
      Könnyű megszokni, a gumibugyi pedig megvédi a ruhádat, vagy a lepedőt a foltoktól.

      Törlés
  109. Igen! Van aki hosszabb buszos útra is pelenkát vesz fel!Egy ismerősöm síruha alatt is hordott, azt mondta kényelmesebb, mint levetkőzni kint a hideg mellékhelyiségben.

    VálaszTörlés
  110. De vannak olyanak,akik rugdalózó alatt hordják,mert szeretik,ha kisbabaként bánnak velük.

    VálaszTörlés
  111. De a kulcskérdés, hogy ki cseréli/cserélheti a pelenkát.
    Mert, ha a baba, az igazi baba, akkor a peluscsere nem az ő feladata, és nem is az ő "hatásköre".
    Ilyenkor azért izgis lehet, ha a mamájának nincs kedve, ideje a cserével foglalatoskodni. Hiába sír a "csöpség", bizony addig marad a koszos pelenka rajta!

    VálaszTörlés
  112. Nemrég volt hogy a plázában sétálgattunk a párommal és mikor ő elment haza néhány órára akkor egy NAGYON jó pasi odajött hozzám és mondta hogy látja ám hogy pelenkában vagyok (én mondjuk nem csak azért hordok ilyet mert mindig kell hanem néha csakúgy is felveszem mert izgató). Persze egyébként láthatta is mert korábban leejtettem a tárcámat és lehajoltam érte. Gondolom ekkor pillanthatta meg a szoknyám alól. Aztán egy jó másfél órát beszélgettem vele egy kávé mellett és nagyon nagyon szimpatikus volt. Azt mondta hogy ő is szeret pelenkát hordani és szeretne olyan lánnyal járni aki ugyanúgy pelenkás mint ő. Én is szeretném a dolgot de azért van egy nagy gondom. A párom nagyon nem szereti ezt a kedvtelésemet de vele 4 éve járok már és sok a közös szép emlékünk ráadásul a tesója pont nemrég súgta meg hogy még idén meg akar kérni. Ez a pelenkás pasi viszont nagyon jóképű és kedves volt és főleg a pelenkás dolog miatt nekem is jobban tetszene ővele. Sokkal inkább mint a mostani barátommal. Én viszont megcsalni meg nem akarom de nem tudom hogy most mit tegyek. A barátomnál mindig is bosszantó volt hogy nem tud úgy elfogadni ahogy vagyok és mindig meg akart változtatni és folyton piszkált hogy miért kell nekem pelenkázni magam? Most legalább végre találtam valakit aki elfogadná ezt is és ráadásul nagyon tetszik is mint ember és mint férfi. És még számot is cseréltünk. De nem tudom hogy a mostani 4 évemet feladjam e emiatt. Volt már valaki ilyen helyzetben? Nem tudom mit tegyek már lassan belebolondulok.

    VálaszTörlés
  113. Sziasztok! Teljesen véletlenül akadtam rá az oldalra,sok-sok keresgélés után.Én is évek óta hordk pelenkát+gumibugyit.Eddig nem találtam olya oldalt, ahol ilyen bátran felmerik vállalni azt is ha csak kedvtelésből viselik.Én már túl vagyok a 4x-en és emlékeim szerint kisiskolás korom óta vonzódom a pelushoz,gumubugyihoz. Én is most keresek kezeslábas piszit meg bodyt.Főleg a bdy érdekelne.Ha valaki tud ilyenről,írjon.Köszi előre is.Én jelenleg független pasi vagyok!

    VálaszTörlés
  114. Múlt hétvégén az egyik szegedi parkban láttam egy fiatal lányt beszélgetett a barátnőjével egy padon és kivillant a rövid nyári ruhája alól a pelenkája alig hittem a szememnek!Szerintem kb.18 éves volt!

    VálaszTörlés
  115. 2012. szeptember 3. 9:55-nek.

    Nehéz kérdés. Szerintem azt kell eldöntened, mennyire fontos SAJÁTMAGADNAK a pelenkás fétis. Ha úgy gondolod, hogy ez a jövőben, távolabbi jövőben is része legyen az életednek, akkor valószínű, a szakítás a megoldás. Ha erősebbnek érzed a régi szerelmedhez a kapcsolatod, mint a pelenkához való vonzódást, akkor inkább a pelenkával kellene szakítani.
    Szóval jó, hogy ráakadtál egy pelenkás pasira, de szerintem választani a régi szerelmed és a pelenka között leszel kénytelen!

    VálaszTörlés
  116. Hali mindenkinek! Én magam eljutotttam arra a pontra,hogy ma már felvállalom a pelenkás létet.Nyári napokon csak pelenkában,gumibugyiban szoktam kerékpározni.Persze nem a főutvnalon városban,hanem erdők-mezők mellett levő földutakon.Előfordlt már nem egyszer,hogy találkoztam velem szembe jövő más "kirándulókkal".Már nem zavar...végül is nem csinálok semmi tiltott,törvénybeütköző dolgot.Nektek mi a véáleményetek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon izgi lehet, bár szerintem kicsit túlzás. De nyáron a Duna-parton én is szoktam pólóban és pelenkában napozni ha nincsenek sokan a környéken, bár így is kaptam már pár érdeklődő tekintetet.

      Törlés
  117. Sziasztok!Párom pár hónapja átlátszó latexből csináltatott kezes lábast. Ezt pelenkával hordom de levenni nem nem todom mert hátul a zár meg a csuklon és a bokán lakattal zárni lehet. De így nyomon lehet követni a pelenka állapotát . Kint a udvarban csaka a latex ruhában a pelenkával szoktam ténykedni. ha vásárolni megyünk akkor is rajtam van még a páromon is latex bugyi van szintén pelenkával.

    VálaszTörlés
  118. Sziasztok,
    A "2012. szeptember 3. 9:55" vagyok :) Örömmel jelentem, hogy boldog párként találtunk egymásra a "JÓ PASI-val" és azóta a mindennapjainkat mindkettőnknek megszínesíti a pelenkás lét. Bármit is mondjon ránk a külvilág, nekünk így jó és élvezzük. Csak ajánlani tudom, higgyétek el, nem bánjátok meg, ha egy picit is vonzódtok a pelenkához, fétishez.
    Puszi Nektek!

    VálaszTörlés
  119. Épp vonaton utazom és most is pelenkában vagyok. Sokkal jobb így mert csak egy kisdolog miatt nem fogok ráülni a koszos közvécére. Biztonságot ad, ezért szeretem hordani, mióta 5 éve dolgozom. Munkahelyen mi csak lányok vagyunk és ott sokszor nem tehetjük meg hogy csak úgy kifutkozzunk. Alig tíz lány közül már majdnem a fele szokott hordani pelenkát, persze van, aki gumibugyit is vesz még rá. Nekem nincs, de kipróbálom majd úgy is. Sokan még tőlem látták és aztán azota ők is rászoktak. Van aki azt mondta, hogy otthon is felvette és a párja tök beindult tőle, persze én úgy még nem próbáltam ki :-) Picit azért drága, de én rászánom a pénzt, ha már más "rossz" szokásom nincsen :-) Puszi: Timi Fehérvárról

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de szívesen tisztába tenném a popsidat,Timike.Puszi: Marcel

      Törlés
  120. Gondolom, használni is kénytelenek vagytok, ha egyszer hordjátok. Napjában hányszor cserélitek?
    Nekem azt mondták, hogy a modern pelenkákhoz is célszerű gumibugyit húzni a "babucikra", hogy teljes legyen a védelem. Azt nem tudom, hogy ha egész nap pelenkában kell valakinek lennie, akkor hány pelenkát kap egy napra, és hogy derül ki, hogy már kell cserélni. Tudom, hogy a kis babák, ha sírnak, kapnak új pelust, de gonodlom, a nagyobbak csak akkor kapnak tisztát, ha már tényleg annyira tele van, hogy már nem lehet tovább hordani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egy betegség miatt kényszerültem pelenkát hordani.Naponta 3-szor,4-szer cserélem.A modern pelenkán van egy jelzőcsík ami elszíneződik .ha cserélni kell,de azért érzi is az ember.Lefekvés előtt és reggel mindig tisztát veszek fel.Gumibugyit még sosem használtam.Szerintem a jól megválasztott nadrágpelenkához nem is kell!

      Törlés
  121. Hol lehet ilyet rendelni? Megirná valaki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A link a cikkben benne van!!! Én rendeltem már ilyen kezeslábas pizsamát!nagyon jó minőségű Kanadai gyártmány,meleg,kényelmes.Mindenkinek ajánlom.Én francia változatát használtam előtte de az azért nem volt ilyen kényelmes.pedig azt elsősorban egészségügyben és házi betegápolásnál javasolják.

      Törlés
  122. Sziasztok!
    Nekem nagyon bejött ez a kezeslábas-gumibugyis dolog. Ilyenkor, hideg időben estére pelenka (jó vastag), gumibugyi (patentos) és a kezeslábas (jó meleg). Másnap reggelig fel sem kell kelnem, a vécézést is megsprórolom.
    A kezeslábas nem csúszik le, biztos nem fázok meg.
    A mai pelenkák tényleg nagyon jók, szépen magukba szívják, amit kell. Csak annyit veszek észre, hogy kicsit megduzzadt a pelus.
    A gumibugyi pedig ad egy extra biztonságérzetet, hogy biztosan nem fog a kezeslábas vagy az ágynemű bekoszolódni.
    Összességében pedig nagyon jó érzés így menni aludni.
    Jó éjt!

    VálaszTörlés
  123. Sziasztok! Lány vagyok és segítséget szeretnék kérni. Van itt olyan lány aki tudna nekem segíteni a választásban? Milyen kezes lábast és pelenkát vegyek magamnak? Kérlek írjatok az e-mail címemre timcsike9420@freemail.hu Válaszotokat előre is köszönöm. Fiúk is írhatnak ha akarnak :)

    VálaszTörlés
  124. Szia, írtam Neked, majd less rá! :)

    VálaszTörlés
  125. Sziasztok!
    Tegnap nagy élményben volt részem!Barátom unszolására elmentem vele sportuszodába.Tudtam hogy régebben versenyszerűen úszott ,de nem gondoltam ,hogy kiakarja próbáltatni velem milyen volt a versenyeken részt venni.
    A meglepetés akkor ért mikor hozott nekem egy versenyúszódresszt.Ez egy teljes testet fedő adidas dressz.Már felvenni sem volt egyszerű mert hátul van a zipzár és segítség nélkül nem is tudtam felhúzni.Hát el kell ismernem jó érzés volt belebújni ,de a vízben még jobban rám feszült.Ezután számomra az úszás csak másodlagos volt annyira élveztem ,hogy ez a dressz van rajtam.Remélem máskor is felvehetek még ilyet.

    VálaszTörlés
  126. Most komolyan létezik olyan,hogy az egyik ember a másikat rugdalózóba öltözteti,majd babusgatja.Ez számomra kissé hihetetlen.Habár olvastam ilyenről,hogy abdl.

    VálaszTörlés
  127. Van bizony. Sőt, nem is olyan ritka dolog ez, csak hát az emberek nem szívesen beszélnek arról, hogy pelenkába, gumibugyiba meg kezeslábasba vágyódnak vissza, ugye? Gondolom Te sem kürtölnéd tele vele a nagyvilágot. Nyugaton persze már ennek is magasabb szinten van a kultúrája, de kis hazánkban - lássuk be sok az IQ fighter - nehezen fogadják be a hasonlókat. Gondolom Te azért nyitottabb vagy - látva, hogy olvastál már az ABDL-ről.

    VálaszTörlés
  128. Hát igen. Ez a fétis nem igazán egy elfogadott dolog, de ha megnézzük, hogy hány ember "űz" egészségre káros szenvedélyeket, akkor elgondolkodtató, hogy mennyire is fétis ez.

    VálaszTörlés
  129. Lehet, hogy fétis, de nekem bejön. 3X FFI vagyok, én is szívesen ismerkednék ilyen hölggyel. kovik2010@citromail.hu

    VálaszTörlés
  130. Valaki esetleg olvassa még ezt a topicot? Én is szeretnék varratni/szerezni egy ilyet, de a fentebb említett narancs304@gmail.com email cím már nem él.

    VálaszTörlés
  131. Véletlenül találtam rá a topikra. Sok véleményt és történetet olvasva, gondoltam én is hozzászólok. A férjem kedveltette meg velem a pelenka viselését. Régebben nagy kempingezők voltunk, és én legalább kétszer megyek pisilni egy éjszaka.Félős típus vagyok és ezért a férjemet mindig felébresztettem, hogy kísérjen el a mosdóba. Ekkor jött az ötlet, hogy bepelenkáz és akkor nem kell kimennem. A legközelebbi kempinges utunk előtt, mindkettőnknek vettünk pelenkanadrágot, valamint föléje pelenkabugyit. M-es a méretünk, így nem kellett különböző méreteket vásárolni. Rájöttem, hogy utazáshoz is kényelmes, biztonságos. Eléggé rohanós típus vagyok, kisdologilag.A mai pelenkanadrágok nagyon jó nedvszívóak, nem látszanak, még nadrággal sem. Férjem éjszaka mindig abban alszik, és újabban én is rászoktam, mert praktikusnak és kényelmesnek találom.Kempingezni már nem járunk, de a pelenka maradt:-)
    Attends pelenkát viselünk. A legnagyobb nedvszívó képességűt az M10-es változatát. A lepedőnk alá vettünk speciális műanyag védőhuzatot, mert néha már előfordult, hogy megtelt a pelenka, és foltot hagyott a lepedőn.
    Felnőtt rugdalózó? Nekem tetszik és tutira a férjemnek is bejönne.

    VálaszTörlés
  132. Sziasztok, nekem ez a pelenka dolog egy picit nehezebb, mert a párom nem igazán fogadja el, de nekem meg tetszik is, meg sokszor kell is. Azt mondja nekem mindig féligmeddig viccesen, hogy egy nő ne viseljen pelenkát, inkább vegyen fel helyette tangát :) Persze, igazat adok neki mert ez alapból talán így is van ha nem vagyunk nyitottak, de azt tudni kell hogy nekem hordanom kellett a pelenkát egy időben, akkor viszont annyira megszoktam és megszerettem a viselését, hogy kialakult bennem ez a függőség, hogy akkor is felveszem, amikor talán nem is kellene. Nem tehetek róla és szerintem ellene sem fogok tenni, mert praktikus, kényelmes és néha még izgis is - persze ezt csak halkan mondom :) Remélem azért egy idő után beadja a párom a derekát és nem fog végre érte morgolódni.

    Ja igen, én Abriformot hordok (M-es méret és 3-as, néha 4-es nedvszívásút sikerül venni), egy Suprima nevű német patentos gumibugyival együtt veszem fel (ez meg nem varrott gumibugyi, hanem olyan, mintha össze lenne heggesztve varrás helyett és nem tépődik el a varrásnál, mint sok más fajta). Mindkettő nagyon kényelmes és az abriform igen sok folyadékot tud magába szívni.

    Nekem a munkahelyem miatt sokszor jól is jön ez az egész, mert nem tehetem meg csak úgy, hogy kirohangáljak wc-re, mert műtőasszisztensként dolgozom orvosok mellett, sokszor több órát egyhuzamban az ember nem bír ki wc nélkül - meg amúgy is gyakran kellene kijárnom, mert nehezen tudom tartani. Szóval tényleg jól is jön ha viselem, meg tetszik is.

    A kezes lábas pedig nekem is tetszene, de hol lehet ilyet beszerezni?

    Hát ez az én történetem, csak ennyit szerettem volna.
    Legyetek jók és puszi!
    Kata, Sopron (és Bécs)

    VálaszTörlés
  133. Szia Kata!

    Én is műtőben dolgozom és nekünk a főorvos úr egyszer pont ezzel viccelődött hogy valaki ha pelenkát hord hogy az milyen dolog. Nem akarok részleteket írni de nem volt valami vicces inkább sértő. Hát másik héten összefogtunk és az egész banda vastag felnőtt pelenkákban jött be műtteni, de jól is tettük ahogy utólag kiderült mert aznap volt egy 7,5 órás műtétünk. Persze a főorvos úr kirohangált másfél óránként, mi meg csak nyugodtan vártunk mindig. Mindenki elintézte a folyóügyeit úgy ahogy ott állt és senkinek nem derrogalt a dolog. Bosszantásként beöltöztünk neki azóta is párszor és képzeld azóta bocsánatot kért.
    Az én véleményem az hogy a pelenka hordás valóban egyszerűsíti az ilyen helyzeteket és tényleg volt is benne valami kellemes de nem hordanám mindig. Persze ha a férjem kérné akkor én is beöltöznék neki otthon, és még gumibugyit meg cumit meg kezeslábast is fölvennék, de csak úgy magamnak én nem öltöznék be ilyenekbe. Nem ítélem el azokat persze akik imádják fölvenni az ilyen dolgokat hiszen senkinek sem ártanak vele. Meg annak is örülök hogy ha drogozás helyett valaki ilyenben éli ki magát. Akkor inkább járjon mindenki pelenkában mint drogozzon. Hidd el és tudom, nekem több ismerősömről is gyanítom hogy sajnos él a szerrel és én jobban örülnék ha inkább valami ilyen pelenkás bolondériája lenne minthogy tönkreteszi magát. Ez még mindig a legártatlanabb addictio.

    Üdvözöl: Piri Pécsről.

    VálaszTörlés
  134. Sziasztok

    A párom engem is bepelenkáz néha, és imádom. Épp most készül a kezeslábasunk, alig várom, hogy felvehessem. Csajok, ha valakinek van kedve beszélgetni erről a témáról, keressen bátran:
    lilllabalogh@gmail.com [3L a kozepén]

    VálaszTörlés
  135. Sziasztok

    Engem is izgat ez a téma, én minden éjszaka pelusban alszom, és most készül a kezeslábasom. A párom is imádja, igazából ő határozott úgy, hogy mindennapos viselet legyen, és a legjobb dontése volt :D
    Csajok, ha valakinek van kedve beszélgetni erről a témáról, keressetek bátran:
    lilllabalogh@gmail.com
    [3L a kozepén]

    VálaszTörlés
  136. Sziasztok! Most jutottam erre az oldalra! Én meg már azt hittem hogy egyedül vagyok ezzel a pelenkaimádós dologgal! Akkor mégis vannak hozzám hasonlók akik szeretnek éjjel pelenkában lenni? Még mindig alig hiszem el! Annyira örülök! Én nem azért hordom mert kell hanem mert annyira izgat. Nagyon örülök hogy rátok találtam! Hali! Rita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia mindenki!
      A párommal most vettünk két cuki kapucnis kezeslábaspizsit a TESCO-ban!

      Törlés
    2. Sziasztok!
      Csevegés a témáról, ha van kedvetek:
      kovik2010@citromail.hu

      Törlés
    3. Szia Rita! Nagyon szivesen beszélgetnék veled a témáról ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan. Mindenki írhat nyugodtan akinek van kedve. cs.robi1993@freemail.hu

      Törlés
  137. Még a 2003-ban a férjemmel, egy barátunk kölcsön lakókocsijával, Riminibe mentünk nyaralni. A már korábbi kempiges, azaz sátoros tapasztalatok alapján, vittük magunkkal az éjszakai használatra vásárolt pelenkákat. Általában soha nem sikerül a mosdók mellett helyet találni. Én pedig hajnalban mindig arra ébredek, hogy feszül a hólyagom. Egyedül nem botorkálok, így kényelmes és biztonságos megoldás az éjszakai pelenka. A nagyobb biztonság érdekében a férjem, rendelt valódi gumiból készült gumibugyit/ valahol gyártották Mo.-on/. Nem szerettük volna, ha a kölcsön lakókocsi kárpitja foltos lett volna. Minden este lefekvés előtt, a jól bevált szokás szerint egymás pelenkáztuk be. A gumibugyi rózsaszín volt, először érdekesen mutatott benne a férjem. Nagyon meleg nyár volt, a lakókocsi ablakai nyitva voltak a szellőzéshez. Egyszer az éjszaka kellős közepén arra ébredtünk, hogy nagy szél kerekedett. A férjem azonnal mondta, hogy a napernyő nyitva van az étkező asztalunknál. A nagy meleg miatt csak a pelenka volt rajtunk, így a férjem nagy sebtében kiugrott a kocsiból és gyorsan összecsukta az ernyőt. Szerencsére még sötét volt, így senkinek nem tűnhetett fel, hogy a pelenkától duzzadó gumibugyiban rohant ki. Másnap reggelinél nagyot nevettünk azon, ha mondjuk a szomszéd kocsiból is kijöttek volna és meglátják a kissé szokatlan viseletét. Mára már annyira megszoktuk az utazásokhoz és az apartmanos nyaralásunk alkalmával, a pelenka viselését, hogy úgy pakoljuk be őket, mint más a fürdőruháját. Örülök ennek az oldalnak, és már egy ideje mi is vadásszuk a kezeslábast, vagyis folyamatosan licitálunk a eBay-en, de eddig még lecsúsztunk a licitnél. 5 patentos alulgombolós bodynk már van, azt akkor használjuk, ha pelenkában vagyunk. Nagyon jól tartja a pelenkát a helyén, még akkor is, ha már alul nehezedik a használatától.
    Tegnap fedeztem fel, megosztom:
    http://www.sportszert.hu/detail/Jegkorong/Hokifelszereles/Jegkorong_kiegeszitok/Jeger_kezes_labas_felnott

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 24 éve vagyunk házasok.Történt anno hogy,egy kellemes szeptemberi vasárnap délután kimentünk a Dunapartra,leültünk a lépcsőre,és beszélgettünk,közben a Nap is melengette a lelkünket. A fejét az ölembe tette, és az egymásra vetett romantikus pillantásaink nem kevésszer, lágy csókban teljesedtek ki. Szinte észrevétlenül elszaladt az idő.Hűvösebb szelek kavarogtak körülöttünk, majd elsétálunk a kedvenc cukrászdánkba .A kedvesem imádta a poharas krémeket. Már besötétedett, és kocsival elindultunk hazafelé.A vasárnapi gyér forgalom miatt, gyorsan hazaértünk. Kedvesemnek, volt egy másfél szobás lakása,még a nagyijától örökölte.Megbeszéltük,hogy ma én alszom nála. Nekem is volt egy lakásom,és volt,hogy,ha úgy jött ki,Ő aludt nálam. Vacsora, korai fekvés, mert jött a hétfő. Éjjel többször felébredtem, hogy a mosdóba járkál.Reggelizés közben mesélte el, lehet, hogy a Dunapart lépcsőjén fázhatott fel,mert pisilni volt vagy 5-6 alkalommal az éjjel.Munkája végeztével vártam ,és kocsival mentünk a háziorvoshoz,hiszen borzalmas napja volt, állandóan szaladgált a mosdóba. Kapott rá gyógyszert,sok folyadékot kellett innia.Reméltük hamar rendbejön.Az éjszaka hasonlóan telt, a gyógyszer 1 nap alatt nem tesz csodát.Másnap este hazaérve,a vacsoránál vetette fel félénken , hogy valami eszébe jutott.Van egy szekrény,amelyben még a nagyijának vannak apróbb dolgai. Elmondta, hogy a mami, amikor már ágyban fekvő beteg volt, pelenkázni kellett. Így maradt 1-2 csomag pelenka. Mindig is gondban volt,kinek is adja oda? Mi lenne,ha kipróbálná,mert a baj az,hogy bár felébred a vizelési ingerre,de olyan hirtelen jön,hogy eláztatja a bugyiját mire kiér. Szokatlan gondolatnak tűnt,de racionálisan belegondolva mindenképpen megoldást kínált.Vacsora után fel is bontottuk a csomagot és elolvastuk ,hogy hogyan is kell használni. Biztosítottam arról, hogy az iránta érzett szerelmem biztosítéka, hogy belőlem sem¬milyen ellenérzés nem fog kiváltani a viselése.Jeleztem, hogy segítek felvenni, mert így elsőre bizonyára lesz egy kis ügyetlenkedés. Kértem feküdjön rá az ágyra helyezett szétnyitott pelenkára, és megpróbálom úgy ráadni, mint ahogy a babákat bepelenkázzák.Sikerült is nagyon szépen, a ragasztócsíkokkal rögzíteni a pelenkát.Láttam rajta,hogy a kis pofija teljesen kipirult,nyilván szégyellte magát. Kértem, hogy maradjon így fekve egy picit,mert ez annyira aranyos,édes és annyira tetszik benne. Majd felvette a hálóinget és össze¬bújva vigasztaltam a kis szomorú arcát.Ez így ment egy héten át,amikorra elmúltak a panaszai. Egy legközelebbi szeretkezésünk alkalmával,az jutott eszembe,hogy mi lenne, ha most csak úgy játékból bepelenkázhatnám, mert annak látványa belőlem kellemes és izgató érzést váltott ki.Először kikerekedett szemekkel nézett, de azt mondta, hogy,ha ez valóban így van, akkor tegyük, őt nem zavarja. Mondhatom,hogy egy idő után ez rendszeressé vált közöttünk, hiszen volt lágy, érzéki hintőporos simogatás , amelyet nagyon élvezett, …élveztem.Egy pár hónap után egyik együttlétünk alkalmával,azt mondta, hogy most meglepi lesz.Benyúlt a szekrénybe és elővett egy pelenkát, és közölte ez a Te méreted. Meglepődtem rendesen, mert azt tudtam, hogy az a látvány,hogy rajta pelenka van,az mennyire feldob,de az,hogy rajtam is lenne,arra nem gondoltam. Bepelenkáztuk egymást és megálltunk a tükör előtt és a fülembe súgta, nagyon szeretlek kis bébim.Időközben megszülettek a gyermekeink és ahogy nőttek,- bár sajnálattal- de, lemondtunk a pelenka viseléséről. Mára már kirepültek a gyermekek,vagyis főiskolára járnak,így már újból sokat vagyunk kettesben. Egyik este lefekvés után összenéztünk és szinte egyszerre mondtuk, - igazán visszatérhetne a pelenkás időszak –!Visszatért,és már szex után le sem vesszük a pelenkát csak reggel.Közösen megnéztük a kezeslábas fotókat és még bizonytalanok vagyunk,de egy biztos, mindkettőnknek nagyon szimpatikus…,de hol tárolnánk, szárítanánk, mert a gyerekek, haza-haza jönnek hétvégeken…

      Törlés
  138. Sziasztok!De leült ez az oldal!

    VálaszTörlés
  139. Nagyon klassz ez a lista!!! Jó lenne egy beszélgetős oldalt kitalálni a témában.
    Ha csak a fele igaz akkor is klassz. Én is kedvelem és szívesen hordom a pelust.

    VálaszTörlés
  140. Sehol egy kezeslábas- és pelenkakedvelő? ;) Tényleg leült egy picit az oldal...

    VálaszTörlés
  141. Én is mindig visszanézek, hátha ír valaki :) Valami közös oldal tényleg jó lenne. Van ez a kezeslabas-pizsama.blogspot.hu oldal, de az is lassan 1 éve áll.

    VálaszTörlés
  142. Én is mindig megnézem az oldalt, hátha valaki írt. Egy külön fórum vagy valami tényleg jó lenne, ez a kezeslabas-pizsama.blogspot.hu oldal is teljesen leállt kb. 1 éve.

    VálaszTörlés
  143. Hmm... tényleg nem lenne rossz, ha felélénkülne kicsit az oldal. Olvasgatva a régi kommenteket, elég sok lány volt, aki szerette ezt a pelenkás dolgot, és hiányoznak ezek a hozzászólások :D De azért egy próbát megér:
    20 éves vagyok és szívesen ismerkednék pelenka kedvelő lánnyal :D /előny, ha rocker vagy metalhead ^^, /

    VálaszTörlés
  144. Sziasztok.
    Én rendszeresen hódok kezeslábast. Nagyon kényelmes és megnyugtató benne lenni. Igaz én is pelenkát és guminadrágot veszek fel hozzá. Most vettem a Tsibo boltba egy kezeslábast. Szuper kényelmes belülről bolyhos. Szerintem nem ciki ilyen holmikat hordani!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  145. Sziasztok! Hát senki nem olvassa már ezt az oldalt.Nagyon leült itt minden

    VálaszTörlés
  146. Sokat gondolkodtam, hogy leírjam-e az én történetemet.A végső elhatározást, talán ma a gyógyszertár adta.2001-ben kezdődött,amikor is egy kivizsgálás alkalmával a vérnyomásom igen magas értéket mutatott.200 körüli érték volt.Persze ez nagyon veszélyes,így azonnal bent is fogtak a kórházban.3 hétig vizsgálták az okát,valamint beállítani vérnyomásom.A megfelelő a gyógyszerből, reggel 1 szemet kellett bevenni.(Renitec)
    Vettem egy vérnyomásmérőt és rendszeresen mértem és írtam. Félévente jártam kontrollra. Évekig semmi problémám nem volt,amikor egyszer észrevettem, mintha dagadna kicsit a bokám. Felírta a vérnyomás csökkentőm azon változatát, amelyben vízható is van.Ekkor azt javasolta,hogy este is vegyek be egy szemet,de mivel vízhajtós,éjszaka többször kell mennem pisilni.Bizony, ez be is következett.
    Beletörődtem, mit mást tehettem volna. Megtanultam nesztelenül kimenni, hogy szegény férjem ne ébredjen fel.Időközben volt egy kis nőgyógyászati beavatkozásom és 1 hétig voltam kórházban.Éjszaka ott is kijárkáltam.Egy éjjel,a wc-ről visszafelé összefutottam a nővérkével.Beszélgetésbe elegyedtünk és kérdezte, hogy tudom-e miért járok éjjel sűrűbben pisilni? Mondtam igen, de megszoktam.Ekkor egy meglepő dolgot javasolt, miért nem próbálom ki, hogy kifejezetten éjszakára való pelenkát vennék fel, ő szívesen ad kipróbálásra.Gondolkozzam rajta és csak nyugodtan szóljak neki.Én pelenkában 42 évesen?Még,ha segítene is,hogy ne kelljen szaladgálni,mit szólna hozzá a férjem,a gyerekek?Másnap beszélgettem erről az ágyszomszédommal, és ő bátran biztatott, hogy próbáljam ki,senki nem látja a takaró alatt, és egyáltalán nem érezni a nedvességet, annyira jól magába szívja a folyadékot, műtét után neki is volt.Gyorsan fel lehet venni, és reggel levenni.Délután a férjem jött látogatni, és nehezen de erőt vettem magamon, hogy elmeséljem a nővérke ötletét.Ekkor jött a meglepetés,szinte biztatott, ne gondolkozzak rajta,egy próbát megér,őt nem zavarná hiszen ez segédeszköz, ami a kényelmet szolgálja.Meggyőzött és két nap múlva,amikor újból éjszakás volt a nővérke,felkerestem este és igent mondtam.Behívott a kötözőbe és megmutatta, hogy kell magamat bepelenkázni.Először persze
    ő pelenkázott be.Adott belőle vagy még 4-5 darabot,mert,ha beválik,pelenkázzam magam éjszakára.Felvettem a pelenkára a bugyim, a hálóingem a köntösöm és visszamentem a kórterembe.A szomszédom már aludt,így csendben én is lefeküdtem.Nehezen jött álom a szememre,mert mindig a rajtam lévő pelenka járt az eszembe.Vajon tudok-e fekve pisilni...és egyebek.Nyilván valamikor elaludtam,mert éjfél elmúlt, amikor arra ébredtem, hogy pisilnem kell.No ekkor jött a parázás.Merjek, ne merjek? Végül rászántam magam,de elsőre semmi,közben a hólyagom feszült.Akkor egy haspréssel megnyomtam és megindult.Éreztem a meleget,nem volt kellemetlen,főleg,hogy elmúlt az inger.Sikerült,de a tudat,hogy pisis pelenka van rajtam, megint kiverte az álmot a szememből.6-kor a nővérek felkapcsolták a villanyt arra ébredtem, tehát elaludtam.Kimentem tusolni.Mielőtt levettem a pelenkámat,állva simán belepisiltem.Összehajtogattam és beletettem egy műanyag zsákos tárolóba.
    Ennek már 3 éve, és azóta pelenkában alszom éjszaka.A gyerekek megértették az okát, és természetesen rajtuk és a férjemen kívül a családban senki sem tudja.Szerencsére van egy neurológus barátunk,aki felírja nekem a pelenkákat.Először vettem a gyógyszertárban, jó drágán.Az Attends M10-es pelenkát szeretem.Nem zörög, soha nem csorog ki és egy éjszaka kétszer kell használnom.Nos, ez az amit a gyógyszertárban sokszor megkérdeznek, hogy nem zavar éjszakára, hogy ez a gyógyszer vízhajtó? Engem nem, pedig, ha tudnák a megoldást.Nos a kis történetem, hátha feldobom az oldalt, ahogy valaki előttem hiányolta. Csak tudnám, ők miért nem "dobják" fel???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok.
      Őrülők hogy valaki irt ide.

      Törlés
    2. Szia.
      Örülők hogy valaki ilyen bátor és leírja a történetét. Szerintem nem szégyen ha valaki pelenkát hord. Legyen az betegségből vagy csak úgy mert jól érzi magát benne. Kezeslábas hordása sem ciki van aki ilyet szeret hordani ebben érzi jól magát.

      Törlés
  147. Sziasztok!

    Azt hittem, hogy egyedül vagyok pelenkás nőként, de megtaláltam ezt az oldalt és hát... Hasonló az én történetem is, mint az előző. 39 évesként hordok pelenkát éjjelre, immár 12. éve. Bár korábban nem mondta, de a páromat régebben is foglalkoztatta a pelenkahordás és nagyon meglepődött ezen az egészen. A történet a következő. Nekem is javasolták a pelus hordást, én egy hét után hazamehettem. A páromnak nem mertem mondani, az első este nem is került szóba, csak gyorsan ágyba bújtam. Biztosan megsejtett valamit, de ő nem mondott semmit rá, mintha észre se vette volna (én meg féltem, hogy mit fog szólni, és amíg nem kell, nem szóltam volna róla). Rajta viszont nagyon meglepődtem. Aznap éjjel különösen sokat forgolódott mellettem, mire másnapra kibökte a régi titkát és elmondta, mennyivel kívánatosabbnak tart úgy, hogy pelenkát hordok. Én csak álltam ott földbe gyökerezett lábakkal, mert a végig aggódott éjjel után azt hittem, hogy azon morfondírozhatott, hogyan mondja meg, hogy vége. De erre még álmomban sem gondoltam volna. Zavarban voltam, sosem hittem, hogy a pelenka izgalmas is lehet - csak nehézségnek tartottam addig. Elmesélte, hogy régóta erről fantáziál és sosem mert venni azelőtt, mert nem tudta, mit szólnék hozzá, ha fel kellene vennem..., viszont kiderült, és délutánra ő is vett magának két csomaggal. Azóta mindketten pelenkásak vagyunk, minden éjjel. Sőt: éjjel nem csak alváshoz használjuk, hanem az addigra már erősen megfáradt házasságunk azóta igencsak izgalmas lett a pelenka hordásunknak köszönhetően - igyekszem finoman fogalmazni, mert elég csak rágondolnom, és izgalomba jövök ;-) Mi nem iszunk és nem dohányzunk (sajnos gyerekünk nem lehet), így ez az egyetlen, amire pluszban költünk, de nem bánta meg egyikünk sem. Én nagyon szeretem a páromat, mert ilyen megértő és nyitott velem. Főleg, mert nélküle lehet, hogy egy megfáradt és frusztrált nő lennék, aki reggelre pisis pelenkában ébred. De az a legjobb, hogy tudom: ő is nagyon szeret és kíván. A pelenka a felnőtt életünk részévé vált és bár furcsa ezt így leírni, de hálás vagyok azért az átmeneti nehézségért, ami miatt el kellett kezdenem hordani. Amúgy is jó, mert biztonságot nyújt bármilyen problémára, de ha épp úgy kívánjuk, nagyokat tudunk pelenkásan szerelmeskedni. Csak fantázia kérdése az egész. Tegyétek fel a kérdést: sokan vannak van közületek, akik 39 évesen, közel 20 éves házasként átlagban két-három naponta együtt vannak a férjükkel, ráadásul 12 éve ugyanúgy? Na látjátok... Nekem amúgy már nem kellene hordanom pelenkát, mert nekiálltunk sportolni is és kicsit csökkentek a tüneteim, mégis mindig veszünk magunknak. Amúgy a Tena Slip Maxi (utóbbi időben miért nem kapni fóliásat?) és az Abri Form 4-es nagyon jó, de ritkán az Attends 10-eshez is hozzájutunk. Mi szeretjük a vastagabb pelusokat, így ilyeneket keresünk mindig. Olvastam itt a soraitokat és kipróbáltuk nemrég a pvc bugyit is (valami csuda finom érzés hordani ezt a lágy fóliát), és keressük, hogy hol vehetnénk magunknak kezeslábast is - ez lesz a következő. Őszintén hiszem, hogy ha egy pár nyitott az ilyen mókázásra, akkor jobban teszi, ha nem sokat gondolkodik rajta. Higgyétek el, ha újra 21 lennék és most házasodnék (tudva amit most már tudok), már a nászéjszakára is pelenkát vennék fel, annyira jó lett ettől a szexuális életünk. Ha valakinek megtetszik a pelenka, próbálja ki nyugodtan mert elképzelhetetlenül izgalmas lesz tőle az élete. Nem csak a szex jobb, hanem a párja is sokkal ragaszkodóbb lesz. Nyilván ez függ attól is, hogy kinek jön be igazán az ilyesmi, de ha nincs ellenetekre, tegyétek meg bátran, egy próbát megér! És képzeljétek, mi azóta már sokszor nappalra is hordjuk ha együtt megyünk valahová. Kirándulásra, utazáshoz és nyaralás alatt pedig szinte kötelező darab lett. Nincs az a zavaró tényező, hogy nem találtok mosdót a láthatáron, vagy pedig nem állítanád fel a fél sort a moziban ha épp ki akarsz ugrani egy helyre. Szóval hajrá ifjúság! Kell ez a kis plusz :-)

    Üdv!
    Zsófi, Budapestről

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsófi !

      Nem vagy egyedüli pelusos nőként !
      Régóta szeretjük a lakk ruhákat, van is jó pár darabunk, még lakk lepedőnk is van.
      Pár éve találtam egy oldalt, ahol sokféle pvc-ből készült ruhákat lehet vásárolni. Többek között bugyikat is, nagyon sokféle színben, több fazonban.
      A páromnak is, nekem is nagyon megtetszettek, és vásároltunk pár darabot. Patentost és körgumist is.
      Izgalmas élmény volt már a kibontása is, kézbe fogni és érezni a pvc illatát.
      Éjszakára aztán mindketten felvettük.
      Bár isteni érzés, ha rajtunk van, hosszabb időt eltölteni benne kellemetlen.
      Kitaláltuk a megoldást.
      Mivel pelenkázó nadrág, tegyünk bele pelenkát. Mégpedig textil pelenkát a patentosba, nadrágpelenkát a körgumisba.
      Esténként a párom mindig bepelenkáz. Ő választja ki, hogy melyik gumibugyit adja rám.
      Én pedig őt. Bár ő ritkábban alszik pelusban és gumibugyiban, de izgalmas dolog érezni, hogy a hálóinge alatt most nem a tangája van.
      Reggel pedig kicsomagol.
      Bár volt már úgy, hogy egész nap, mindketten pelusban és gumibugyiban voltunk, meg olyan is volt, hogy a pelus reggel kissé nedves volt......

      Z.

      Törlés
    2. Szia Zsófi !

      Ti is gumibugyival hordjátok a pelust ?
      Mi igen !
      Nemrég kipróbáltuk éjszakára a pvc bugyit. Tetszett mindkettőnknek,
      de kissé kényelmetlen volt hosszabb időre.
      Tettünk bele pelust, úgyis pelenkázó nadrág a neve.
      Így használjuk már egy pár hónapja.
      Változatos és izgalmasabb a szex is, meglepetés, ha a hálóinge alatt pelus van.
      Ő pedig szinte minden este bepelenkáz engem.
      És mindig gumibugyit is használunk. A játékon és a kellemes érzésen kívül biztonsági oka is van, mert néha nem marad száraz a pelus.

      Törlés
  148. Sziasztok !

    Mi is használunk pelenkát
    Én szinte minden éjszaka, a párom ritkábban alszik benne.
    Gyakran már fürdés után felvesszük, persze gumibugyival.
    Patentos gumibugyihoz textilpelust, vagy betétet, körgumishoz nadrágpelenkát használunk.
    Néha nem is marad száraz......

    VálaszTörlés
  149. Szia Zsófi !

    Hasonló okok miatt éjjelente én is pelusban és gumibugyiban alszom.
    Könnyű volt megszokni, hogy éjszaka nem kell felkelni, a bepisilést már kevésbé.
    Este fürdés után veszem fel, de van olyan is, hogy a párom pelenkáz be.

    VálaszTörlés
  150. Sziasztok! Zsófi és többiek!! Már tudom, hogy nem vagyok egyedül!!! ;-) Köszi, hogy leírtátok. Már azt hittem, h csak én bolondultam meg, h szeretek pelust felhúzni! Puszi! Katka Zalaegerszegről

    VálaszTörlés
  151. Sziasztok! Én egy sérült emberekkel foglalkozó alapítványnál dolgozom. Van nálunk rehabilitáción egy huszonéves lány, akinek autóbalesete volt. Többek között súlyos koponyasérülést szenvedett, mozgáskoordinációs problémái vannak, és pelenkázni kell. De sajnos a pelust mindig letépte magáról, ezért a szülei olyan pizsamaoverált hoztak neki, aminek a hátán van a cipzár, így nem tudja levenni. Még a télen épp vele foglalkoztam, amikor a férjem bejött hozzám valami miatt. Láttam rajta, hogy megakadt a szeme a lányon, majd huncut mosoly volt az arcán. Este, mikor hazamentem, szóba hozta, mennyire tetszett neki az a pizsama. Szerintem is jól néz ki, polár anyagú, vidám mintája van, és lábfejes. Neten elkezdtünk keresgélni, hol tudnánk venni ilyesmit, de nem igazán jártunk sikerrel magyar oldalakon. Ekkor jött az ötlet, varrassunk! Egy ismerősöm varrónőként dolgozik, megkerestük, elvállalta. Vettem babysoft anyagot. Mikor elkészült, elmentem próbára. Emlékszem, csodálatosan jó érzés volt felvenni. Puha, meleg, simogató érzés volt, azonnal megszerettem azt a pizsit. Babarózsaszín, lábfejes, és kapucni is van rajta. Este már azt vettem fel. A páromnak is nagyon tetszett, Azt mondta, olyan vagyok, mint egy nagy baba, csak a pelenka hiányzik rólam. Persze, ekkor még kinevettem. Viszont mikor éjszaka ki kellett mennem pisilni, bokáig le kellett vetkőznöm. Ez már nem tetszett annyira. Pár nap múlva már tényleg elgondolkodtam rajta, hogy vennem kéne fel pelust a pizsi alá. Bent, a munkahelyemen tettem el néhány vastag pelust, lesz, ami lesz, én kipróbálom. Este fel is vettem egyet, hát nagyon furcsa érzés volt. Zörgött a fólia, és furcsa volt az a vastag érzés a lábaim közt.De viszont megnyugtatott, biztonságot adott. Felvettem rá az overálom, és mentem aludni. Amikor bementem a hálószobába, a párom nem vett észre semmit abból, hogy mi van rajtam,csak amikor odabújt hozzám, és megsimogatta a fenekem. Mondhatom, alig bírtam levakarni magamról, úgy felizgult. Éjszaka felébredtem, hogy vécére kellene mennem. Megpróbáltam belepisilni, de nehezebben ment, mint gondoltam. Azért sikerült. Nem volt gond, a pelus mindent azonnal elnyelt. Utána viszont nehezen tudtam elaludni, mert a pelenkámon járt az eszem. Mindenesetre furcsa helyzet volt. Kellett pár nap, mire valamennyire megszoktam. Viszont azóta is mindig pelenkában alszom. Szeretem, ha pelus van rajtam, nagyon hozzászoktam. Néha még napközben is hordom, dolgozni is el szoktam benne menni. Jó érzés, és egy picit izgat is, hogy mások nem tudják, mi van rajtam fehérnemű helyett. A párom is nagyon szereti, ha be vagyok csomagolva. Teljesen új színt hozott a szexuális életünkbe. Alig várom, hogy megint hűvösebbek legyenek az éjszakák, hogy újra felvehessem a rugdalózómat is. Mire jön az ősz, a férjemnek is varratok egy ilyen kezeslábast. Mondjuk a pelenkára még rá kell beszélnem, egyenlőre még ódzkodik tőle. Egyenlőre ennyi az én kezeslábas-pelenkás történetem. Minden jót nektek! Szilvi Budapestről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia !
      A pelus is majdnem fehérnemű, bár nem a legszebb, de nagyon kellemes és hasznos.
      Viszont egy szép patentos gumibugyival kombinálva még izgalmasabbá teheted, és a párodnak sem lenne ellenére a dolog, az biztos.

      Törlés
  152. sziasztok.
    Én is szeretek pelenkában lenni, de sajnos még nem találtam meg hozzá a páromat.

    VálaszTörlés
  153. Tetszik ez a blog. Nekem van 2 kezes-labosom.Az egyiket teli honapokban alvasra hasznalom. De egyutt pelenkaval?? Ezt meg nem probaltam. Erdekes. Ejjeli mosdo kirucanas mar nem lenne annyira "veszelyes"

    VálaszTörlés
  154. Tavaly otta hordom a kezes labast.EEgyszer brutal hideg szel fujt es az angol hazak hoszigeteles egy nagy semmi.Egy ismeros felajanlot ilyen fajta ruhadarabot. Azota meg 3 kezeslabast vettem. Ez a pelenka-kezes labas kombinacio eleg erdekes kombinacio.Sok pro ( kenyelem, lehetseges nyugtayo erzes, szex jatek ) es kontra ( ar, bonyadalom hasznalat uan). De kiprobalom

    B.
    London

    VálaszTörlés
  155. Kiprobaltam. Tok jo erzes. Nagyon kenyelmes es nyugtato. Attends Active Slip M10-es pelenkaval.
    B.

    VálaszTörlés
  156. Én is pelenkát hordok egész nap az van rajtam.Rendes alsónadrágot évek óta nem használok.Éjszakára pedig a pelusra gumibugyit veszek fel.Van amikor nappal is rajtam a gumibugyi.Gyerekkoromban sokáig nem voltam szobatiszta de szerencsére kinőttem.Nálam ennek a szüleim állandó veszekedése révén kialakult félelmem volt az oka.Ezt most már 64-évesen tisztán látva a dolgot határozottan állithatom,hogy ez volt az oka.
    Felnöttként viszont sokáig (férjként is)Nem találtam a helyem mert valami mindig hiányzott.Egy idő után betévedtem egy szexshop-ba.Nézegettem a videókat.Találtam pelenkásat is és az valahogyan megfogott.Egyre inkább ezeket kerestem és végül arra jöttem rá,hogy ez az ami engem valahogyan helyre tesz. Akkor egyszer a volt higiénia áruházban felfedeztem a dombóvári gumibugyikat.(Ma már nem gyártják.)Az nagyon feldobott.Állandó fogyasztója voltam az üzletnek gumibugyi ügyben.Amikor a cég tönkrement és megszünt a gyártás akkor egy ideig bajban voltam.Azután találtam egy valakit aki gumibugyikészitéssel foglalkozott a rendes munkája mellet.Mert őt is érintette a cég megszünése.Ebből adodott hogy sok kisérletezése után sikerült magának olyan gumibugyit csinálnia ami potolta a már megszünt cég által gyártott gumibugyikat.Azóta én is az általa készitett gumibugyikat használom nagy örömmel.

    VálaszTörlés
  157. Figyelem! Nyereményjáték! Nyerj Avon termékeket! Kommentelj a linken található blogbejegyzés alá és oszd meg a Facebookon a blogbejegyzést, hogy részt vehess a sorsoláson!
    http://ajandekoszto.blogspot.hu/2016/01/kie-lesz-ket-avon-termek.html

    VálaszTörlés
  158. http://www.jumpinjammerz.com/christmas-blue-snowman-frost-unisex-adult-onesie-pajama/

    Isteni kenyelmes kezeslábas :))

    VálaszTörlés
  159. Sziasztok én 25 éves vagyok és szeretek pelenkába lenni és abba üriteni. :-) szivesen beszélgetnék lányokkal erőll akiket szintén vonz ez a dolog esetleg :-)

    VálaszTörlés
  160. Szép napot mindenkinek !
    Több éve már én is pelusban alszom éjjelente. Már nem kell éjszaka felkelnem és lejönnöm az emeletről, mert fennt nincs wc-nk. Gyakran kétszer is felkeltem, reggel pedig elég fáradtan ébredtem.
    Nekem a gyógyszertárban ajánlották a pelenkát. A gyógyszerész diszkréten elmondta, hogy milyen fajták vannak és javasolta, hogy vegyek pvc bugyit is, mert előfordulhat, hogy a szivárog a teli pelenka.
    Vettem pár darabot és egy patentos pvc bugyit is.
    Utoljára ilyet a gyerekeknél láttam, most meg nekem lesz.
    A férjem rögtön felajánlotta, hogy majd segít felvenni.
    Totál be volt indulva.
    Aztán késő este felvettem a pizsinadrág alá. Kellemes érzés volt, de szokatlan.
    Nehezen aludtam el, mindig ez a pelenkás dolog járt a fejemben.
    Éjjel felébredtem, hogy pisilnem kell. Próbáltam kiengedni, de elsőre nem sikerült. Pedig tudtam, hogy pelenkában vagyok és még gumibugyi is van rajtam.
    Aztán sikerült bepisilnem.
    Úgy egy hét elteltével kezdtem megszokni a pelenkát, és akkor már reggelente pihentebben ébredtem.
    Azóta is minden éjjel így alszom. Néha hosszabb útra is felveszem, a férjem örömére.
    Már jó sok gumibugyit vettünk, némelyiknek nagyon aranyos mintája is van.
    Üdv ! Zita


    VálaszTörlés
  161. A pelenka és a gumibugyi nagyon bejön nekünk. A pizsi alatt mindig rajtunk van, napközben csak ha ketten megyünk valahova.
    Volt már olyan, hogy a párom minije alatt csak a gumibugyi és a pelenka volt, rendes bugyit nem vett fölé.
    Rajtunk kívül senki nem tudja, hogy mit viselünk, ezért bátran hordjuk és használjuk is.

    VálaszTörlés
  162. Sziasztok felnőtt babák!Én egy negyvenes pasi vagyok és már legalább husz eve hordok időnként pelenkát.Kezeslábasom pizsamám is van egy pár,tegnap este is felvettem a pöttyöset tena flex maxi medium pelussal és gerontex pelenkázó nadrággal(nagyon jól aludtam).Nekem a párom nem hord pelust mert ö nem szereti,de elviseli ha én felveszem.Ha nagyobb bevásárlásra megyünk én mindig pelusban szoktam lenni mert nagyon jó hogy nem kell fojton wc-t keresni egyébként ha kiengedem a pólom vagy az ingem nem látszik semmi a pelusból.Nagyon szeretek babás holmikat viselni othon,vagy az utcán is a normál ruha alatt.Ha van valaki Miskolcon vagy környéken akit vonzanak ezek a dolgok akkor bátran irjatokzsoltoka40@indamail.hu

    VálaszTörlés
  163. Sziasztok felnőtt babák!Én egy negyvenes pasi vagyok és már legalább husz eve hordok időnként pelenkát.Kezeslábasom pizsamám is van egy pár,tegnap este is felvettem a pöttyöset tena flex maxi medium pelussal és gerontex pelenkázó nadrággal(nagyon jól aludtam).Nekem a párom nem hord pelust mert ö nem szereti,de elviseli ha én felveszem.Ha nagyobb bevásárlásra megyünk én mindig pelusban szoktam lenni mert nagyon jó hogy nem kell fojton wc-t keresni egyébként ha kiengedem a pólom vagy az ingem nem látszik semmi a pelusból.Nagyon szeretek babás holmikat viselni othon,vagy az utcán is a normál ruha alatt.Ha van valaki Miskolcon vagy környéken akit vonzanak ezek a dolgok akkor bátran irjatokzsoltoka40@indamail.hu

    VálaszTörlés
  164. Azt hittem, hogy csak én szeretek overálban aludni, de látom, tévedtem. Sokan vagyunk ezzel így! Viszont, hogy pelenkát is vegyek fel, arra még eddig nem gondoltam, de most, hogy olvasgattam az élményeket, szeretném kipróbálni! Szerintem már holnap reggel bemegyek egy gyógyszertárba. Kíváncsi leszek este a férjem reakciójára, mikor észreveszi, mi lesz rajtam...

    VálaszTörlés
  165. Én is használok felnőtt rugit. Nagyon joés kényelmes a viselete de alatta pelenkával és guminadrágal. Nagyon jo érzés ezaviselet!!!

    VálaszTörlés
  166. Már par eve hordom a kezes-labas pizsamakat. Viszont itt talalkoztam eloszor hogy pelenkaval is lehet hordani.Eloszor kinevettem es furcsaltam az egesz dolgot. Viszont egy kis gondolkozas utan rajjottem hogy eleg hasznos is lehet a pelenka hordas.

    Kezes labas pizsamaban telen meg plane. En eloszor csak kezeslabast hasznaltam teli idoszakban. Alvashoz es esti piheneskor a napaliban. Nekem van egy csunya szokas hogy alandoan kitakarozor es sokszor leveszem a polot. Ilyenkor telen ez mar nem jo buli, Viszont sokszor felig kezes labast is levettem. Hogy ez nem minden napi (esti) problema, baratnom vett egy hatso cipzaros kezeslabast. ( hasonlo eset mint egy bejegzes a forum elejen, de nem pontosan ugyan ugy Viszont igy a wc jaras is ejszakan problemas lett. Ugy hogy egy ido utan sokkolo divat forum segitsegel felmerul a pelenka hordas ejszakankent. Igy mar kis dolognal nincs problema. Nagy dolognal viszont mindog segit lehuzni a cipzart. Ugy hogy az egesz eleg jol megy.
    Telen estenket lakasban viszont "normalis" cipzaru kezes labast hasznalok poloval es fehernemuvel.

    Viszont utolso masfel evben rajjottem hogy felnott pelenkakat es bisztonsagi fehernemut sok mas helyzetben is lehet hasznalni.
    Hely, idoszak es szituacio miatt mas fajta pelenkakat lehet hasznalni.

    1.Tena Pants Plussz es Maxi vagy Tena Flex

    Ha meg vagyok fazva vagy stresszes napom volt

    2. ID Extra plus Extra es Super vagy Tena Slip Active Fit Maxi

    -Influenza
    -Teli motor kirandulas

    3. Attends Active slip M8 vagy M10 es Tena Active Fit Plus

    *Sieles, teli motorozas vagy kulfoldi varos nezes, busz utazas, autopalya utazas ( autopalya dugo)

    Igy en felttetem a tapasztalataimat. Mindenki panaskodik hogy senki nem posztol es ir. Hat sajatmagunktol kell kezdeni

    VálaszTörlés
  167. Örülök,hogy sokan vagyunk akik imádják a pelust.Annak meg külön,hogy a csajok is felvállalják pedig ők vannak többen a neten/DL-Vault/.Én ha tehetem Huggies Dry Nites pelust viselek abból is a 8-15 évest.A derékgumirozása olyan,hogy kb 90-100 cm derékkerületre még jó és a mintája is szép.

    VálaszTörlés
  168. Sziasztok!Szívesen beszélgetnék a témáról!Tatabánya i mindenre nyitott pasi vagyok!tenapants@freemail.hu

    VálaszTörlés
  169. Nem tudom, van-e még rajtam kívül valaki, aki ezt a blogot olvasgatja. Elég régi az utolsó hozzászólás. Mindenesetre én úgy érzem, le kell írnom a gondolataim. Néhány hete egy bevásárló központban nézelődtem, és betévedtem egy Hádába. Véletlenül akadtam rá néhány nagy méretű rugdalózóra. Soha nem gondoltam volna, hogy felnőtt méretben is van ilyesmi. Viszont valahogy azonnal megtetszett közülük az egyik. Vastag, bolyhos nagyon puha, és meleg anyaga volt. Halvány rózsaszín alapon különböző színű, és méretű szívecskékkel. Gondolkodás nélkül mentem, hogy felpróbáljam. Épp jó volt rám, és annak ellenére, hogy 40 fok tombolt, nem tudtam a boltban hagyni. Otthon még egyszer felvettem, mikor hazaért anyu a munkából. Itt elmondanám, hogy 19 éves vagyok, szüleimmel, és a nővéremmel élek együtt. Megmutattam neki az új szerzeményem, mire ő jól kinevetett. Estére már az egész család engem nevetett, babucinak nevezték. Ígérték, ha télen felveszem, kapok mellé cumisüveget is. Pár napig ez így ment, aztán véget ért a cikizés. A meleg ellenére a tesóm is felpróbálta, és mondanom sem kell, fülig ért a szája, úgy tetszett neki is. Októberben lesz a szülinapja, gondoltam meg van az ajándék. Neten elkezdtem nézelődni, így találtam erre a blogra. Elkezdtem olvasgatni a kommenteket, és leesett az állam. Felnőtt emberek kedvtelésből pelenkázzák magukat? Soha nem hittem volna, hogy ilyen létezik. Bennem az élt, hogy a pelenka kisbabáknak, és öreg, beteg embereknek kell. Fúj! De viszont ahogy olvasgattam tovább valahogy kezdtem megérteni, hogy ez így sokkal kényelmesebb, praktikusabb. Mire a vègére értem, oda jutottam, hogy pelenkát akarok! Most, azonnal ki akarom próbálni, milyen érzés! Nem értem saját magam. Pár napja még fogalmam sem volt ilyesmiről, mint a felnőtt rugdalózó, arról meg pláne, hogy pelenka is járjon hozzá! De most a szívem a torkomban kalapál az izgalomtól, hogy azonnal kipróbáljam! Csak azt nem tudom, hogy csináljam. Valaki szinte mindig van itthon, szerintem azonnal lebuknék. Vajon hova tudnék itthon eldugni egy nagy csomag pelenkát? A fel, és levételt még megoldanám valahogy a szobámban, de ha rajtam van, biztos látszana, mi van rajtam, és valószínűleg van hangja is, ahogy mozgok benne. Még nem tudom hogyan, de holnapra kigondolom. Lehet, hogy még írok! Eszti,B.pest.

    VálaszTörlés
  170. Sziasztok! Itt az ősz, és a hűvösebb idő! Én elővettem a kezeslábas pizsiket, és újra azokban alszom, na és persze pelenkát is veszek fel, bár én mindig veszek fel éjszakára.Már alig vártam ezt az időszakot. Más hogy van ezzel?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.